reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joan-na ja obcinam paznokietki zawsze rano lepsze swiatlo i czekam zawsze na dobry humorek Mani wtedy ladnie i spokojnie da sobie obciac,ja mialam taka sytuacje,ze obcielam za krotko i tak mi bylo szkoda tych malych raczek caly nastepny dzien patrzylam na nie i mi bylo przykro

reklama
Joan-na - przypadek Kochana, a synek szybko zapomniał :tak: chociaż rozumiem Cię, bo pewnie sama bym to przeżywała... Moja Ola chyba lubi obcinanie, siedzi spokojnie i patrzy co mama robi :zawstydzona/y: pamiętam jak się bałam pierwszy raz... teraz też staram się nie obcinać za blisko skórki... :zawstydzona/y:

Marlenko, ja obcinam zwykle po kąpieli, bo mały wtedy jest taki "rozanielony". Puszczam mu kołysanki, leży spokojnie a ja działam:tak:. Nie wiem, jak ja to dziś zrobiłam...zawsze dokładnie odciągam skórę, a teraz jakoś zachaczyłam:-(. Przy ostatnim paznokietku. Nie bardzo głęboko, ale jednak:-(.

Marlenko, ja obcinam zwykle po kąpieli, bo mały wtedy jest taki "rozanielony". Puszczam mu kołysanki, leży spokojnie a ja działam:tak:. Nie wiem, jak ja to dziś zrobiłam...zawsze dokładnie odciągam skórę, a teraz jakoś zachaczyłam:-(. Przy ostatnim paznokietku. Nie bardzo głęboko, ale jednak:-(.
zwykly przypadek kazdemu sie zdarza nie mysl juz o tym Krzys juz dawno o tym zapomnial:tak::-)

Nie wytrzymałam, wzięłam latarkę i poszłam zobaczyć ten paluszek:zawstydzona/y:. Nie wyglada najgorzej, trochę się uspokoiłam. A mały słodziutko spi:tak:.
Rany, a co będzie jak zacznie biegać, zaczną się pościerane kolana, łokcie, siniaki...chyba spać nie będę:zawstydzona/y::dry:.

Dobry wieczór
Ja niedawno wrócilam ... dzisiaj dziećmi od południa zajmowała sie opiekunka a my z mężem mielismy kilka spraw w Łodzi do załatwienia, przy okazji nabyłam dzisiaj nowe buciki na wiosnę ...:-p:-)
Dzieci mają sie dobrze, naszczescie juz spią i jest teraz okazja by legnąc przed TV

Magdalenkol super, ze wszystko jest w porządku
Wszystkoego Najlepszego dla Antosi
Joan- na - nie martw się - szybko sie zagoi..
Daruniu ehh Ty Babooo
Asiowo hmm ciźby małe boboo??? hihihi
Marlenko ja także kocham wiosenkę ukochaną - zielona i pachnącą

Musze przyznać, że nasza Bbakania spisuje sie na medal pisząc swoje posty z taką wyobrazną - tzn przedstawia nam w sposób obrazowo kolorowo hihihi:rofl2: mnie sie bardzo podoba

Dobra nie przynudzam - uciekam do m - Dobrej Nockiiii.....

p.s. Mata dzisiaj także zyczę spokojnej nocki - bo Tys kochana przez tyle miesięcy nie pospała :-(

Od popołudnia próbuje coś napisac i wszystko mi znika !!!!Za każdym razem opisałam sie jak głupia i teraz juz mi się nie chce.....
Pokazuje sie tekst:
Wiadomość jest za krótka. Musisz wprowadzić przynajmniej 3 znaki/ów.
Co się dzieje????
Nie wiem co się dzieje... :baffled: Ale znalazłam na to sposób :tak: jak się naprodukuję, to przed zatwierdzeniem wiadomości ją kopiuję, żeby w razie czego znów się nie męczyć ;-)

Od popołudnia próbuje coś napisac i wszystko mi znika !!!!Za każdym razem opisałam sie jak głupia i teraz juz mi się nie chce.....
Pokazuje sie tekst:
Wiadomość jest za krótka. Musisz wprowadzić przynajmniej 3 znaki/ów.
Co się dzieje????

Ja mam dokłądnie to samo :wściekła/y: już 3 razy pisałam i gucio :wściekła/y:

ach mam dzień do dupy :crazy: mały jęczy nie chce jeść tylko cyc :-p a ja z bólem głowy, gilem do pasa latałam cały dzień z nim na rękach a on jeszcze nie śpi :wściekła/y: oj mam już tego dosyć gdzieś wyjechać i odpocząć

Gratulki dla wszystkich dzieciaczków z okazji skończonych miesięcy :-)

spokojnej nocy kochane :blink:

reklama
Do góry