reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka , Głuszku niedługo słoneczko zaświeci i powinien się nastrój poprawić - ja to z kolei jestem przerażona jak ja sobie poradzę bez starego - właśnie pojechał a zrobienie obiadu przy małej też graniczy z cudem - jeszcze chwilkę , już niedługo nasze skarby dadzą nam odpocząć, zajmą się same sobą -żyję tą nadzieją :-)

reklama
Głuszku to ja ciebie pocieszam , ze mój Domiś mniej moze jeść niż Michałek i nic nie wskazuje na to , ze poszerzymy dietę.A ja juz sie martwie , bo w czerwcu planujemy wyjazd do Węgier i jak ja tam z taki al;ergikiem sobie poradze, jak ja jemu będę tam gotować:szok::szok::szok:. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No Mata - no to teraz mnie zabiłaś tą naklejką...;-)

Wiecie co dziewczyny - ZAPISAŁAM SIĘ na ten kurs i już dziś miałam pierwsze wykłady!!!:szok:
Zaraz po tym jak Wam napisałam o moich zamiarach, znalazłam w interku szkołę i zadzwoniłam. Tym oto sposobem rozpoczęłam kurs!

Niestety nie będę mogła uczestniczyć w pełni na wykładach bo są od 18.00-21.00 pn/czw., a mój m pracuje zmianowo, ale na szczęście mogę douczać się w domu przez internet :-).
Tak więc skanduję z Głuszkiem - Pijanym rowerzystom mówimy - NIE!

Aniknulek - nie martw się wszystkie smutki zawsze w końcu przechodzą - a jutro NOWY DZIEŃ!;-):happy2:

Bbakania jak ten czas leci - już do pracy!
Nie wiem jak Ty, ale ja na samą myśl, że wrócę do roboty bardzo się cieszę, że wreszcie wyjdę do ludzi, ale i świeczki w oczach mi stają jak tylko spojrzę na Wojtunia ( a u mnie to jeszcze trochę).
Chyba będę przeżywać razem z Wami tą środę!

A jeszcze się pochwalę - udało mi się pomyć dziś okna i poprać firanki!!!
Pracowity dzionek - zaraz idę lulu....:-)

Gratulujemy ząbków :tak:
Coś nie mam sił na pisanie... jakieś niedobre fluidy w tym dzisiejszym powietrzu :zawstydzona/y: Dobrych i przespanych nocek życzę mamusie :tak: Do jutra! Oby lepszego w humorki :tak:

Hej Babeczki:-) Sorki, że tak mało odpisałam ale weny brak

Mikołajku Bartusiu najlepsze życzenia

Media super, że zapisalaś sie na prawko. Bardzo przydatny kartonik;-):-D

Głuszku Ula gratuluję zebolków

Aniknulka tulaski:-):-):-):-)

Marta przyszalałaś z tą naklejką:tak::tak:

Mamootku jaki piękny Avatar :-):-):tak:

Mamootku sliczny avatarek:-)

Mamootku-piekny piekny avatarek!:-)

Mamoot śliczny avatarek:tak::tak::tak:

Mamoot śliczny avatarek

Mamociku uroczy ten Twój nowy avatarek !!!

Mamoot - wspaniałe te Twoje chłopaki :-)

mamoot cudni Ci Twoi chłopcy

Ale żeście tych moich chłopaków SKOMPLEMETOWAŁY!!! Chłopaki dziekują Cioteczkom. :tak:

Jak to dobrze, że mam prawko. Już 10 lat! Nawet nie wiem, kiedy to zleciało.

Michasiu
, gratulacje Gryzoniu.

reklama
Do góry