Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A On był zachwycony, cały czas powtarzał, że za granicą barkuje mu produktów i przypraw, które są w Polsce, no i teraz jego jedzenie wreszcie jakoś smakuje
. Mały szybko się oswoił z nowymi domownikami i szalał z nimi na dywanie. Krzyś ostatnio jest bardziej smiały w stosunku do nieznajomych, szybko się adaptuje, co mnie bardzo cieszy. Ja niestety przez kilka ostatnich dni byłam przeziębiona...ale na szczęście z nikim chorobą się nie podzieliłam
U nas tak samo...niestety nauczył sie też otwierać drzwiczki od bębna. Na szczęście blokują się, kiedy pralka jest włączonaA propos stania dzieci i trzymania sie jedna reka-Maja tez juz tak robi od jakiegos czasu-a najchetniej staje przy pralce i jedna raczka sie trzyma,a druga probuje wciskac przyciski;-)

Ale Ola jest zwinna. Właśnie z takiego powodu na najbliższe święta zabieram do teściów łóżeczko turystyczne. Ostatnio, kiedy ich odwiedzaliśmy, Krzyś spał ze mną w łóżku-ale on wtedy nawet nie raczkował. Teraz boje się, że mały zacznie sie przemieszczać, a ja się nie obudzę i skończy sie upadkeim na podłogę. Wolę nie ryzykować.Dziś Ola i jej kolejny wybryk - otwieram oczy w nocy a ona stoi po ciemku przy łóżku
położyłam tam wczoraj na szczęście materac i nie wiem czy zeszła czy spadła - fakt - nie płakała, nie huknęło więc ok

Bylismy wczoraj w Ikea, jak mówiła Mamootka :-)są szczurki w 3 kolorach.
Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...

codziennie zasypia ok 21 budzi sie ok 24, 2 i od 4 mam co godzine pobudkę z rykiem
o 6 biorę go do łóżka bo juz nie mam siły... ach szkoda gadać na razie daję radę ale jak będzie tak gdy wrócę do pracy to porażka 

kolosik malutki ;-)
)