magdalenkakol
Fan(ka)
Marta i tak masz fajnie .Mnie sie marzy taki nawet malutki domek ale swoj.Witajcie u nas 3 pobudki na smoczei i jedna o 5 na mleko A juz myslalam ze moje dziecko zrezygnowalo z nocnego jedzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Przez tydzień narobilo mi się zaległości na BB. I zaraz biorę się za czytanie
. Chrzciny jednym słowem udane. Kubalo był bardrzo grzeczny w Kościele, aż byliśmy w szoku. Pogoda dopisała, było naprawdę super ciepło. A ja od dzisiaj muszę wząć się za porządki i ogarnąć chałupkę bo wyglądajakuby tornado przez nie przeleciało;-);-);-);-)

,

a Twój dom wygląda tak przytulnie
sama się rozmarzyłam ;-) mój m mówi że też kiedyś będziemy mieć pod Wrockiem :-) Trzymam go za słowo 
Oczywiście zaliczyłyśmy już 2h spacerek, Ola już po obiadku i właśnie próbuje zasnąć
Mam nadzieję że jej się uda
Ja wstawiłam już zupkę, zaraz biorę się za kurz i paprochy na podłodze ;-)

bo termin porodu mam w przeddzień urodzinek Juleczki :-) a będzie tydzień po moich, bo ja też z czerwca... będę wdzięczna jak się wypowiecie o tych roczkach... pozdrawiam mamuśki :-)