magdziara
Czerwcowa mama'08
Coooooooco do becikowego to juz niestety weszly w zycie te przepisy

ale bzdura...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coooooooco do becikowego to juz niestety weszly w zycie te przepisy

ale bzdura...No niestety, bzdura totalnaCoooooooale bzdura...
Moja mama miała 42 lata jak urodziła Krzysia - mojego brata, jak przestała mieć @ to myślała że przekwita i o tym że jest w ciąży dowiedziała się w 12tyg... a potem była pod baczną kontrolą lekarza(bo o to tu chodzi przecież...) i co? Nie dostałaby becikowego... Poza tym jest dla mnie niezrozumiałe tym bardziej, że ja zrobiłam test będąc w 7tyg i chciałam się dostać do lekarza w przychodni to terminy były dopiero za 5tyg
Musiałam iść prywatnie... A nie wszystkie mamy stać na prywatne wizyty... No genialna ustawa, brawa 

to co karmiące mają co tydzień testować i sprawdzać czy są w ciąży i lecieć od razu do gina 

ale co zrobić...
Czy po prostu miałam juz @ jak byłam w ciazy... w tym tygodniu i tak nie zdaze do gina, ale chyba we wtorek sie juz wybiore
Juz pecherzyk na pewno bedzie widać wiec sie wszystkiego dowiem:-)
Narazie sie wstrzymamy, rodzice od P. nie byli zadowoleni jak im mówilismy, ze planujemy wkrótce 2 dziecko:-( Dlatego lepiej poczekac, wyjasni sie sprawa mieszkania, pracy, itd...
Moja mama przez 2,5 miesiąca nie wiedziałą, że jest w ciąży ze mną bo normalnie miała @ i żadnych objawów wskazujących na to że coś tam kiełkuje.
ni masz babo placek- ledwo żyje... 
teraz śpi 3 raz zobaczymy jak długo
a ja gotuję kapuśniaczek 
przecież wiele kobiet ma miesiączkę będąc w ciąży i nie są świadome swojego błogosławionego stanu więc dlaczego pozbawiać je (pożal się Boże sumy, która starczy na m-ąc na mleko i pieluchy) tylko dlatego, że taka ich natura

Na szczescie moi rodzice sie bardzo cieszą i mają nadzieje, ze do 3 razy sztuka i 3 wnuk bedzie chłopcem