reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie popołudniem....

Lilianko ale macie super... i to tylko we dwoje, ojjj tak jak Magdziarce mi też się marzy taki spokojny wyjazd we dwójkę, no ale narzekac nie moge, bo za kilka tygodni wyjedziemy w trójeczkę ;-)

A ja przyjechałam do teściów, Ł pojechał do roboty, a ja zapakowałam Barta do auta i przyjechaliśmy;-)

Magdziarko szkoda że wyjazd się nie udał, ale wszystko przed Wami :tak:

reklama
Witam, najlepszego dla roczniaczków +
Lilianka i Zuzkus super torty ++++++++:-)++
A u nas weckendzik się zaczął i się cieszę
Basia fajną masz fryzurkę , ja też myślę o podobnym cięciu ale nie mam kiedy iść do frycka - fajny avatarek

Właśnie wróciłam z prześwietlenia kręgosłupa,
dostałam tam bezwzględny zakaz karmienia dziś w nocy,
więc na pewno złamać się nie mogę!!!;-)

Dzięki Bbakaniu za doping ... śliczny avatarek !
Super że mąż dziś wraca, mamy nie będzie - chyba jakieś szaleństwa się szykują!!!:-):-):-)
Liliana - no tort smakowity ! Nadinka sama dmuchała?
Oczywiście udanego weekendu - wypocznijcie i zaszalejcie !!!:tak:
Magdziarko oby szybko "łączność ze światem" powróciła,
a i tak w Warszawie dziś pogoda paskudnawa, to może i lepiej ,
że przyjedziesz w następnym tygodniu. Tylko tego chłodniku szkoda;-)!
Ewunia - pomidoróweczka - jutro chyba zrobię bo mi smaka narobiłaś!
Mata - oby nauka sama wchodziła!!!:wink::-D
Magdalenkakol cos mi się ten Łask kojarzy, czyżby to nie okolice Piotrkowa. Mam babcię w Sulejowie i chyba czasem wspominała o Łasku.
Może się mylę.

Joasiek, Maajka jak tam przygotowania do ślubu?

Ostatnia edycja:
No ja tez przeczytałam o przygotowaniach do swojego ślubu - hi hi śmiesznie się poczułam jak nastolatka - wspomnienia powróciły :-):-):-)
NIc się nie stało :-):-):-)
Moja Wera dziś postanowiła posiedzieć w domu bo zatęskniła za telewizorem :-) jutro poszaleje na urodzinach u koleżanki .
A mała - święto - już śpi :szok:

A my już wróciliśmy do domu, jak wracaliśmy to myślałam że zawału dostanę, bo burza sie zaczęła.. ehhh wiatrzysko takie że hej i na dodatek gałęzie z drzew spadały, ale dojechaliśmy, teraz leje...

Bart wykąpany szaleje w łóżeczku, mam nadzieje że pośpi, bo np dzisiaj rano wstał o 5 :szok: bawiliśmy się do 7 i zasnął i przy okazji mama... obudziłam się o 9:30 :szok::szok::szok::-) ale się wyspałam, już nie pamiętam kiedy tak mi sie dobrze spało :tak:

Kasiau najlepszego na nowe drodze życia :-D:-D:-D;-)

Idę się ogarnąc ;-)

my po dość ciężkiej nocy - bez cyca!
Udało się tylko częściowo bo rano skapitulowałam. :sorry2:
Najważniejsze, że w końcu sie zmobilizowałam.
Wojtek darł się strasznie:wściekła/y:, ale może z czasem będzie lepiej...

Dasz radę! :tak:

Ale szkoda bo Mo robiła chłodnik:-(

Może za tydzień tez się uda. :-)

Magdziarko szkoda, że do Moni nie pojechałaś... ale z tego co piszesz, to bardziej się smucisz, że chłodnik się zmarnuje :-p;-):-D

Co się zmarnuje - już prawie nie ma. A jak Stas zajadał chłodnik! Mniam!:-D
Martusia, trzymam kciuki za łatwą i owocną naukę!

Lilianko, Zuzkuś
, pysznościowe torty.
Lilianko, cudne zdjęcie!:tak:

Nadinko, Maciusiu, Mikołajku
rośnijcie zdrowo i wesoło,
bądźcie pociechą dla Waszych rodziców
i niech każdy dzień przynosi Wam
miłe niespodzianki.

reklama
Do góry