Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja stosuję Alantan plus maść i tormentiol na zmianę( pamiętacie jaką Antoś miał kiedys pupę) tak nam polecił dermatolog a na już zdartą pupę to solkoseryl w żelu ale na recepteMaja ma straszliwie odparzona pupe,od biegunki-po prostu rany,krostki.....Ach....Posypalam jej teraz na noc maka ziemniaczana,ale ie wiem czy pomoze:-(
.:-(
Ja tez przymierzam się do zakupu nowego wózka.co tam radzicie ...z parasolek oczywiście....a napewno nie tym nowym wozkiem
;-):-)
;-)
;-)

Oleńka wstała po 7, ale po jedzonku odpadła jeszcze na troszkę
Wybraliśmy się dziś porozglądać, poprzymierzać foteliki dla Oli - zdecydujemy się albo na ramatti venus comfort albo na coneco zenith(małej bardzo się w nim podobało, nam z resztą też i szkoda że nie ma go w rankingach testów bezpieczeństwa :-() Poogladałam też wózeczki - parasolki, ale tak na przyszłość, bo aktualnie jestem z naszego spacerowego baaaardzo zadowolna i jestem trochę rozczarowana tymi małymi kółkami...
Po powrocie przygotowałam sałatkę i zamarynowałam mięsko na grilla - pod wieczór przychodzą znajomi :-) Ola właśnie zalicza swoją jedyną popołudniową drzemkę ;-)a potem na rodzinny spacerek 
Cieszę się, że Majeczkowa pupa ma się lepiejJoasiek-super,ze przygotowania ida do przodu:-)A Wy robicie takie prawdziwe wesele czy przyjecie?No i ciekawa jestem bardzo czy suknia przyjdzie dobra,trzymam za to kciuki:-)

z resztą jak braliśmy cywilny to takie było już założenie - kościelny musi być z całą jego oprawą :-) A Wy to chyba bardziej kameralnie, nie? Bo tylko cywilny... też jestem ciekawa Twojej sukni, pochwal się jaką masz na oku ;-)
), mała grzeczna była z babcią, ale spac nie chciała i odpadła dopiero jak wróciliśmy, przy cycu oczywiście
teraz znów kima, bo krótko wcześniej spała