reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewcia cos nie dobre te wyniki ale to juz koniec wuiec nie ma czego wymagac na podwyzszenie morfoligii polecam biofer folic super wchlanialne zelazo.Mnie po nim szybko sie wyniki poparwily
Magdalenka mozna brac to zelazo jak sie nie jest w ciazy?bo ja mam slaba morfologie
Darunia jaka masz ta suszarko-lokowke bo ja mam tez krecone i ciagle prostuje;-)
Basia podoba mi sie to drzewko-malowidlo,super wyglada na bialej scianie i widze do tego rozowa kanape;-):-D:-D:-D
Lilianko udanego malowania mroweczko;-)
Marynia ma dalej katarek podaje jej nasivin,zobaczymy,mialam nie wychodzic dzisiaj z domku,ale zdecydowalam sie na krotki spacerek i fajnie bo w domu to ja wysiedziec nie moge;-)Marynia juz spi,a na kolacje zaraz zjem kluski z truskawkami:-p

Milego wieczorku:-)

dziekuje za zyczonka dla Maryni juz tylko 4 tyg i roczek;-):tak::-D

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Daruunia-oby Bartkowi szybko przeszlo!
Mata-oj,niech ten antybiotyk w koncu zadziala!

Buziaki wszystkim,bo mam jeszcze troszke roboty:-)

Marta bo ja tam urzeduje bardzo czesto :)
Darunia oby Bartusiowi to szybko zeszlo
Marlenko mozesz brac to zelazo ja je dlugo po porodzie bralam
ja juz po kolacji synio tez teraz sie przewala w łozeczku ja mam jeszcze zmywanie . mialam okna umyc ale chyba na jutro przełoze.

Magdalenkakol tak jakoś zauważyłam, że często tam jesteś ;-)

z małą juz lepiej, ale wysypało ją na calutkim ciałku i sypie dalej... jestem prawie pewna, że to po antybiotyku i nie wiem co robić... mała dostała go 4 dzień, jutro niby ostatni dzień (2 dawki) i sie zastanawiam czy dawać czy nie... i co na tą wysypke mogę jej podać, bo musi ją chyba swędzieć, bo jest bardzo niespokojna...

Marta bardzo czesto tam jestem boo to takie troszke stowrzone przeze mnie jest z adminka jestemy dobrymi kolezanakimi i czuje sie super
Marta podaj malej wapno moze jej troszke przejdzie
Basiu jakie ty masz zmarszczki ? noo ale krem zawsze moze byc :)

Mata, już teraz trzymam kciukasy za obronę.
Darunia, zdrówka dla Bartusia.
Bbakania, super te wzory naścienne. Sama bym sobie taki zrobiła, ale chyba nie mam wystarczająco dużej wolnej ściany.

Ale nam Wojciaszek dziś noc urządził.:baffled: Obudził się z płaczem o 22.30. Sporadycznie tak ma, ale zazwyczaj wystarczy pójśc, pogłaskać i już. A tu nic. A my niewyspani po tym tygodniu imprez wszelakich. Płacze, że boli ucho. A my nie wiemy czy symuluje, czy nie. Jak szłam do niego do łózka, to po chwili mnie wyganiał, potem płakał, ze poszłam, no to wracałm i tak w kółko. Raz ja, raz Marcin. Juz nie wiedziliśmy co robić. Upokoił się koło 1.00. Ale potem znów płakał koło 2.00 i koło 3.00 Oczywiście obudził Stasia, ale ten jakoś spokojnie to zniósł. Tak się przewalał z boku na bok i w końcu przysnął. I tak kursowalismy przez całą noc, zmieniając łóżka, żeby móc jakos spać i żeby Stas spał.
Daliśmy w nocy Wojtkowi Paracetamol i się uspokoił.
Rano miał 38oC, więc chyba cos było. Poszłam do pani doktor, ale nic nie znalazła. Może po prostu nosek mu się zatkał (bo ma lekki katar), może uszka sie przytkały i sie przestraszył. No jeszcze nigdy tak nie mieliśmy. Mam nadzieję, ze dziś będzie lepiej.

W ogóle teraz sa wieksze kłopoty ze spaniem Wojtek niż Stasia. Staś to ładnie całe nocki przesypia. A Wojtek to chyba sie budzi z nadmiaru wrażeń. Albo na siusiu.

Spadam spać - kiedyś w końcu trzeba nadrobić zaległości.:-)

reklama
Do góry