• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
jej ale dobrze ja tych pochłaniaczy czasu nie oglądam , ale tylko dla tego bo zapominam o nich i jak tylko przegapie ze 3 odcinki to juz nie oglądam wcale ale dziewczyny cieszcie się ze macie co oglądać bo mi jak zabrali na comedy central SEX W WIELKIM MIESCIE to juz bida całkowita :-(
Aniknulka mamy taki sam terminek

Ja dziś miałam usg (jutro wstawię fotkę) i wszystko ok.
Maluszek leży sobie głową w dół i ślicznie nam pokazał główkę. Waży 1000 g!! Ale w końcu to już 27 tydzień.
Szyjka ma dobrą długość, łożysko na przedniej ścianie. Serduszko bije 135 uderzeń/min.:-)
No i chłopak powtórnie potwierdzony.

Marta, super masz brzucholka. I jaka mama szczęśliwa i uśmiechnięta!:-)

Julcia
, ale masz ładną piłeczkę.:tak:

Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa. Coś mi się wydaje, ze masz wyszczuplające lustro (albo aparat;-)), bo ja czasem to się czuje, jak kuulaaaa.....:szok: A tu jeszcze 3 miesiące....

Byliśmy dziś na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia. Już mi się wszystko przypomina, te różne ćwiczenia i oddychanie.
Śmiesznie, bo czułam się tak, jak dwa lata temu, jak byłam w ciąży z Wojtkiem. Tak, jak by czas się cofnął....:-)
A tu Wojtek ma 1 rok i 8 miesięcy, a drugi maluszek w brzuszku. :-D

magdalenkakol;
Ty rownież należysz do klubu fenoterolu ;-) ? miałaś skurcze ?
Niestety ja juz biore przeszło miesiac . Mialam skurcze i szyjka zaczela sie rozwierac. Teraz tez mimo ze biore zdarzaja sie jakeis skurcze ale znacznie rzadziej. Oczywiscie biore jeszcze witaminy i magnez.. No ale najwazniejsze ze szyjka sie zatrzymala i nic sie z nia nie dzieje.
Witaj Edytko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry