reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
U nas dziś po południu wyszło słonko, a potem przyszła pierwsza w tym roku wiosenna burza :-). Potem znów było słońce i pachniało deszczem :-)

jak miałam ospę to wysmarowałam się zbyt grubo na twarzy a że maść była miętowa to strasznie mnie oczy piekły a potem to musiałam iść do okulisty bo aż ciśnienie w oczach mi się podniosło od tego mentolu, z samej ospy miałam kilka krosteczek , dosłownie, nawet byłam na małej imprezie z ospą - jak już były strupki :-)

Joaś, no niesamowite, że masz taki malutki brzusio.

Kasiu, lasencja z Ciebie. Brzuszek idealnie okrąglutki. I ładne ciuszki :-)

Asiu
, mi pępek już dawno wyskoczył, ale to pewnie dlatego, ze mi się rozciągnął po ciąży z Wojciaszkiem.
Mój brzuchol tez od początku jest nisko.

Kasiu bardzo się cieszę, że wszytsko dobrze :-)
co do ciśnienia, to jestem niskociśnieniowiec i czasem chodzę z ciśnieniem 80/40 :szok: a u ginki mam zazwyczaj 140/80 :-D

Mi pępek jeszcze nie wyskoczył i chyba juz mi to nie grozi (może się mylę, nie wiem :sorry2:). Od zawsze miałam bardzo głęboki pępek, nawet nie dosięgałam do końca :szok: teraz już jest płytszy, ale do wypchania jeszcze dużo trzeba ;-)

mi pępek nie wyskoczył i raczej nie sądze ze wyskoczy bo brzuch mam MEgA OGROMNY wiec jakby miał wyleźć to by wylazł.
Joas ja jestemw szoku dziewczyno - ale ci zazdoszczę ze masz takie maleńki brzuszeczek bo przynajmniej ci lekko.
Kacha mamy bardzo podobne brzuchy tylko ze ty jesteś w rozmiarze M a ja w XL :tak::-D
Dziewczyn yja mam w tej ciąży wysoko brzuch i to jest KOSZMAR!!!! Do tego mały jest pośladkowo na razie ułożony i mi wbija głowę w żebra i przeponę i idzie sie udusić - aż mi czasami słabo jak prowadze auto. Wszytsko mi idzie w brzuch - z Marysią mi rozsadzało tyłek i ten brzuch był taki na boki a teraz tak jakby mi ktoś dokleił piłke. Wszyscy sie zachwycaja ze pikny on jest ale co mi z tego skoro jest mi tak cieżko.
A do tego Pani się mnie dzis zapytałą czy rodze na dniach (głupia) a wczoraj inna ze myslała ze jestem w 8 miesiacu - już chyba zaczne mówić że jestem w 7 miesiacu a nie w 6 bo ludzie robią mega oczy jak mnie widzą

no to poczytałam - cieszę się że u was wsyztsko dobrze. Mi się znowu brzuch stawia od 2 dni. masakra jakaś z tymi skurczami..... Zaraz się kłade i idę łyknąć 6 magnez dzisiaj........
Teraz sie zastanawiam ze jak ja mam latać co 2-3 tygodnie do gina to chyba nie wydole finansowo i nie będe moze jednak zmieniac tej babki (tam gdzie chodze to pakiet PZU ubezpiecznenie z pracy wiec tak jak prywatnie tylko nie płacę). A w Krakowie dobry gin to i 120-150 zeta bierze. A tak sie zastanawiałam czy nie zmienić gina na innego w tej przychodni własnie? Tylko kupa jest taka że oni sie pewnie wszyscy znają i musze wymyślec jakiś dobry pretekst zeby nie było haloi nie do wiary....

Tak Asiu ja też mam nadzieje że teraz już będzie tylko lepiej :tak:
Mamootku u mnie też burza była :-D miejmy nadzieje ze zima poszła już sobie od nas :tak:

reklama
Do góry