• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Współczuję dziewczyny Wam i Waszym dzieciaczkom nietolerancji niektórych pokarmów.
Joasiu dużego masz już synka - gratuluję udanej wizyty :tak: mnie też czeka w przyszłym tygodniu i to standardowo na samolocie :-(

Ja też z przeziębieniemto ma 2 chorowitki w domu - córkę i męża ale prawie już zdrowi a ja narzekam stale na kości , na ból kręgosłupa i ciężar który dźwigam:-)

Wojciaszek dziękuje Ciociom za miłe słowa :tak: A taki zadowolony, bo sam (a nie za rączkę) po lesie biegał.

Magdziarko, masz rację, my chcemy młodszego synka, jak najszybciej Wojciaszkowi do pokoju "dokwaterować". Jak się uda to po kilku miesiącach. Ty masz trudniej.

Mamoot chcę cię zasmucić, że nie jesteś na prowadzeniu, bo ja przytyłamteż 14kg.A obwód mam 103 brzuszka. :-D

No nie..... idę coś zjeść ;-):-p:-D:-D

A tak serio, ja też sie zbytnio nie przejmuję. Zazdroszczę małym brzuszkom i lekkim mamusiom, bo po prostu to mniejsze obciążenie dla organizmu i jest łatwiej. Ale u mnie widać tak jest z tą wagą, więc będę musiała dalej odważnie stawać na wagę. :-D

Mój Wojciaszek na szczęście może jeść wszystko. Do tej pory nigdy nie miał reakcji uczuleniowych i oby tak dalej. Niestety ja jestem uczuleniowcem - głównie pyłkowym. Tylko czekam aż brzoza na dniach zacznie pylić....:baffled:

Dziewczyny zdrówka życzę :-) ja doszłam właśnie do siebie po zapaleniu zatok i wiem przez co przechodzicie :tak:

Kasiu dużo odpoczywaj i będzie dobrze (to ostatnie miesiące kiedy możesz, bo potem to "wymówki" nie będzie ;-))

A ja ledwo otworzyłam rano oczy i już miałam dość. Dół mnie jakiś łapie czy co :-(
Na dodatek mężulek walczy z kuchnią, kładzie nową instalację elektryczną i okazło się, że prawieprzebił się do maluszkowego pokoju :-( ściana pęka, będzie trzeba zaszpachlować i pomalować :-( i wychodzi na to, że będziemy mieć znów prawie kapitalkę :-( a tak mało czasu zostało :-(

reklama
Mamociku u mnie co prawda to nie widać że aż tyle przytyłam. Jak wpracy się mnie pytają który miesiąc to się dziwią że jestem tak szczupła. Ale ja i szczupło sie czuję, więc może te kilogramy dla mnie nie są za duże. Ja raczej przed ciążą miałam niedowagę i powinnam przytyć minimum 18 kg(tak czytałam):tak:Więc mam jeszcze parę kilo:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry