Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jak ostatnio byłam w szpitalu to dostałam czopka bo no wiecie - inne miejsce, inna łazienka, jedzenie - i nie mogłam ee..
i powiedziałam sobie, że pierwszy i ostatni raz w życiu to brałam. poza tym wcale szybko to na mnie nie zadziałało - a wręcz przeciwnie
Asia nie denerwuj się ja już sie przyzwyczaiłam, że mój M ma humory a teraz ma je coraz częściej. Będzie dobrze zobaczysz myśl pozytywnie mimo jakiś zakrętów
Asia cieszę się, że z palcem już ok (mówiłam Ci że chirurg pomoże).
Dziewczyny mi też wyskoczył duży pieprzyk na plecach taki wystający, aż się przeraziłam, że to kleszcz ale skoro mówicie że wam też takie rzeczy wyskakują to się uspokoiłam.
Jutro mam badania krwi i moczu oraz posiew. oza tym urologa napisze jutro jak mi poszło
Wiesz jak to jest - czasami coś palnie bez zastanowienia a później żałuje... Za to ja ostatnio nie jestem dłużna... tak jakoś łatwo się denerwuję, kedyś tak nie było...
Ja też nie mogę w nowym miejscu a poaz tym mogę i na pewno będe zestresowana porodem więc nie wiem czy mój organizam nie będzie reagował tak samo jak Twój