reklama
J
Jola244
Gość
mamociku kochany wszystkiego naj naj naj naj lepszego 
dzis jakieś choroby panują ja non stop wymiotuje i zastanawiam się czy mam jeszcze żołądek na swoim miejscu byłam u swojego domowego lekarza to mowił że to jakiś wirusik i kazała pić tylko miętę :-( mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

dzis jakieś choroby panują ja non stop wymiotuje i zastanawiam się czy mam jeszcze żołądek na swoim miejscu byłam u swojego domowego lekarza to mowił że to jakiś wirusik i kazała pić tylko miętę :-( mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
mata-kow
mama do kwadratu :)
Przed chwilą też się zastanawiałam co u nas tak pusto
ale niech czerwcówki odpoczywają i zdrowiutkie dzieciaczki rodzą, a braki na bb pewnie i tak nadrobią ;-)

J
Jola244
Gość
jej dziewczyna ja się wstydze wkleić swoje zdjecie bo na to wychodzi ze ja jestem naj większa
ale jutro to chyba zrobie raz kozie smierć 

J
Jola244
Gość
nie wiem moja noga tam nie postanie moja siostra ma bardziej czysciej w lecznicy dla zwierzaków łóżka w naszym szpitalu pamiętają PRL nie mogę się doczekać kiedy otworzą nowy szpital 

mata-kow
Jolu jak wstawisz swoje, to ja wstawię swoje, tak dla pocieszenia, że mogą być wieksze brzuszki 

J
Jola244
Gość
a może już wszystkie śpią bo pogoda dziś była bez litosna , nie dość ze padało cały dzień to jeszcze zimno :-(
mata-kow
A ja się nie przejmuję, że będę rodzić w przedwojennym, pamiętającym Niemców szpitalu
remontu trezba tam sporo, niby coś tam ciągle robia, ale to raczej kosmetyka
Wychodzę z założenia, że jak zacznę rodzić, to będzie mi wszytsko jedno w jakich warunkach szpitalnych, byleby tylko jak najszybciej urodzić 

reklama
Podziel się: