Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak dziecko jest chore to matka razem z nim..pamiętacie jak Olek miał kaszel trzy miesiące. mam nadzieje, że i u Was się sprawy przyspokoją...zyczę cierpliwości i wytrwałości .
No to ja jeszcze musze wytrwać trzy tygodnie...i w zasadzie mogę się rozwiązywac.
Zobaczymy co tam we wtorek ginek powie..od wczoraj mam delikatne skurczyki przepowiadające..tak więc macica się przygotowuje.
Ja jutro na Usg , może dowiem się coś więcej. Ciekawa jestem o swoją dzidzię , chciałabym urodzić chociaż w terminie , najgorzej boję się że historia się powtórzy i znowu przenoszę . Stwierdziłam , że jak tylko będzie po terminie do biorę się za jakieś sprzątanie , mycie podłóg i inne rzeczy - może coś przyspieszę :-)
No Madzia ja wstałam o 6 stej, zaprowadziłam małą do przedszkola choć mogła iść z babcią ale to dla niej ważne bo inne dzieci mamy same przyprowadzają. Postanowiłam więc wstać, zrobić z rana zakupy i mieć już to z głowy. Nawet obiadek już kończę robić.
a u mnie dziś od rana pada buuuu:-( przy takiej pogodzie znów złapie lenia i nic nie zrobię
ja wstałam o 7 a mój maluch o 8.30 w szoku byłam zupa zrobiona muszę tylko dorobić naleśników i będzie gotowe