reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Sonika, no to zaszalalas nie powiem... Pamietaj, ze wszystko potrzebuje rownowagi - niezaleznie od przesadow.Poloz sie kobietko czasami odpoczac.... Wiem, ze w 2 trymestrze ma sie duzo sily, opuszczaja spanko, rzyganko i oslabienie, ale rownowaga musi byc. Pozdrawiam

reklama
Joaś, staram się też odpocząć, ale po tych tygodniach męczarni czuję się wreszcie lepiej i z tej radości aż chce sie coś zrobic, tymbardziej, ze siedzę w domu.

Moze faktycznie cisnienie, pogoda nie nalepsza jest. Ponieaz mnie dopadly bole glowy, to moj lekar powiedzial, ze to raczej pogodowe sa. No i moze w dzien troche odpoczywaj, moja droga, czytalam, ze szalejesz cosik...

dokładnie tak jak opuszcza nas to co było najgorsze w I trymestrze to człoweik jak głupi bierze sie za robotę tym bardziej za Święta za pasem:tak:

Sonika ja okna tez mylam a chyba gorsze jest wieszanie firanek do tego wuykorzystalam meza :D
Co do werwy ja mialam w tamtym tyg jak bylo sloneczko w tym znowu chce mi sie spac..

Hihi, ja tam się do mmycia okien nie biorę, bo mi mój mąż zabrania (ze względu na to podnoszenie rąk) i on to zrobi. Więc co się będę narzucać. :-D
A siły też mi wróciły ze zdwojoną mocą: oststnio mam fazę na gotowanie i pieczenia.

Ale za to niestety już mi się trochę niewygodnie śpi, bo krzyż zaczyna boleć...

Zrobiłam sobie przerwę w pracy :) Dziewczyny mam pytanko, czy macie ochotę na seks? Nam lekarz zabronił w pierwszym trymestrze, teraz dostaliśmy pozwolenie oficjalne :-D, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, mam jakieś psychiczne opory. A jak u Was?

reklama
jestem ciekawa Dziewczynki dlaczego Macie ten zakaz?
Mój gin dał nam pełne przyzwolenie :-) ale ja miewam jakoś opory i tak do końca to nie jestem wulkanem seksu (tak jak to piszą w literaturze) :zawstydzona/y:
zresztą moja połowa jest ostatnio pochłonięta nawałem pracy, więc i takk pada na twarz...

Do góry