reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Gratuluuję dziewczyny udanych wizyt:-D
Tym, które mają ciut gorsze wieści nakazuję odpoczynek!!!!!!Bo jak ciocia Magda przyjedzie to Wam w dupsko wleje;-)

reklama
rowniez gratuluje udanych wizyt:tak:
mam nadzieje ze spokojnie dokulamy sie do konca:tak:
Asiu na skurcze lydek dobry jest rowniez potas-polecam pomidora na kanapke i oczywiscie magnez:tak:
snoopy uwazaj na siebie i duzo wypoczywaj a bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny u mojego Olka w zeróweczce jedna mama wczoraj urodziła. Miał byc syn a urodziła się córcia:szok:a mamunia miała już wszystkie ubranka chłopięce itp..myslicie ze to możliwe...przy takiej ilośći usg jaką dzisiaj robią??? no nie mam nadzieję, że u mnie żadnych niespodzianek nie będzie:-)

moja kolezanka miala podobna sytuacje.doslownie zglupieli po porodzie:tak:
jej M powiedzial ze gdyby go nie bylo przy porodzie to normalnie nie uwiezylby ze to jego corka:-D mial nawet fotke siusiaka z usg:-D

Dziewczyny a ja wstałam z taką ogromniastą energią około 7 rano. Juz pościeliłam wszystkie( dwa) łózka. Wyprawiłam chłopaków( nawet M dostał kanapki;-)). Wstawiłam ubranka maluszka - piorę drugi raz bo teraz w dziecięcym proszku. Ładnie słonko świeci to sobie na balkonie posuszę. Wstawiłam juz zupkę i teraz jem sniadanko i czytam Was...Całkiem fajnie zrobić wszystko z samego rana ale będę miała wolnego czasu dzisiaj!

to jeszcze ja dolacze do komplementow:-D
dziewczynki macie przecudniaste domki:-D:tak:

mi juz brzucho opadlo na powaznie:baffled: jak zapinam stanik mam wiecej miejsca a wczesniej musialam korzystac z ostatniej zapinki:sorry2:

Magdziara ale ty jestes wulkan energii. Ja co prawda tez juz łozko poscielilam ale z musu a nie z przyplywui enrgii. Zaraz musze isc po samochod i jechac do apteki bo zelazo ..i moze do fryzjera zapiasac corke na probna fryzure .. ale nie weim czy to wszystko zrobie bo checi zero.

reklama
magdziarko smacznego:tak::tak:

u mnie rowniez slonko i pozytywne nastawienie do zycia:tak:
dzis nie mam wiekszych planow wiec wyjde z synkiem na rower.trzeba korzystac z pogody poki jest:tak:

Milego Dzionka Mamusie:tak:

Do góry