reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata :-D chyba muszę wziąsc od Ciebie ten pomysł- może i Bart zacznie raczkowac :-)
Lilianka zdrówka dla Nadiusi!!!!!
Aniknulka... biedna Ty jesteś- tak samo jak Mata... :sorry2: Super te naklejki- zdolna bestia z Ciebie!!!!
Bbakania :-D:-D:-D pomysłowa dziewczyna z Ciebie z tymi obrazkami, a jak masz w ogóle na imię :zawstydzona/y: nie wiem czy pisałaś czy nie :sorry2:
Agusia mam nadzieje że humor w końcu się polepszy :-)
Zuskus zdrówka dla Maciusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marlena solarium- zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!! Ja narazie kasy nie mam, ale jak w marcu pojadę do siebie do Żagania- to napewno tam będe chodzic- mam znajomego który pracuje w solarium!!! JUPI!!! :-)
Magdziarko!!!! Szalona!!!! :-D:rofl2:

Bart już wstał z drzemki, właśnie zrobiłam mu obiadek i czekam aż ostygnie... zrobiłam też obiad dla nas, tylko Ł wstawic ziemniaki ale to jak bedzie wychodził z roboty ;-)
Pogoda kiepska i nie wiem czy wyjdziemy na spacerek nr 2 :sorry2:

Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Prawdziwe koło gospodyń - jedna szydełkuje, druga robi kolczyki a trzecia robi malowanki na ściany śliczne i pitrasi w kuchni :-)
Mata spróbuj z tą pieluchąpod brzuszek, mała może załapie . Moja to się rwie do stawania i tylko oby coś wyższego to od razu się tam kieruje i wstaje

Moja Nadusia własnie wstała, spała 2 h - cos dzisiaj ładnie mi spi, Nadia ma brzydki kaszel - ciekawa jestem, czy te jej leki pomogą...
Mata ;-) Dobrusia to mały Kamikaze haha
Anikulka jakie fajniutkie obrazki
Magdziara Brawoo... dla mnie super ... :-)
Ja czekam na mamę, dzisiaj ma nas odwiedzić, m wróci później bo ma kilka spraw jeszcze do zalatwienia... Fabianek dzisiaj pojechał do babci i zostanie na noc...

Zyczę zdrówka chorującym... lepszego humoru mamusiomm
A ja szukam dla Nadusi sukienczkę do Chrztu :rofl2: i nic fajnego nie znalazłam... jak zrobi sie cieplej to ruszam do Łodzi w poszukiwaniu kiecki na chrzest mojej Damy ...

Wy to jesteście dziewczyny zdolniachy:tak:

Znowu się do Was nie oddzywałam bo mój m. wrócił:-p
Eryka pokechała do babci dwa dni temu i nie chce wrócic do domu bo mówi,że musi sobie od nas odpocząć:-D
Filip za to się zbuntował i śpi tylko dwa razy dziennie,a ja już nie wiem co z nim w między czasie robić i mam problem żeby go uśpić,wychodzą mu górne dwójki,w nocy chłopak budzi się co 5 minut,a my śpimy w trójke i jestem ciągle połamana.

Witajcie wieczorkiem!

Julia fajnie, że dałaś znac co u Was! ;-)

A ja miałam dzisiaj suuuuper niespodziankę od szwagierki, ponieważ jej chłopaka siostra pracuje w klubie "Pure" i dostała od niej kilkanaście wejściówek (jedna wejściówka do tego klubu 50 zł :szok::dry:) i pojechałyśmy tam.... fitness, aerobik, siłownia, basen, sauna, łaźnia parowa, solarium... masakra, co za relaks!!! Byłyśmy 3 godziny, ale wzięłyśmy tylko stroje kąpielowe, dlatego też zliczyłyśmy basen, saune i łazńie, ale fitness itp. następnym razem :tak: ciesze się niesamowice... a jaki luksus tam... wcale się nie dziwię skoro jedno wejście 50 zł :no:

Teraz już wróciłam do rzeczywistości, wykąpałam i nakarmiłam Barta, teraz chyba zasypia w łóżeczku, Ł pojechał do pracy, a ja idę cwiczyc poki mam troszkę sił jeszcze... dzisiaj na aerobik nie byłam, bo nie miał kto Bartem się zając, ale i tak dzisiejszy dzień był suuuuuper!!!

Spokojnej nocy!

I ja się z Wami witam wieczorową porą :tak:

Daruuunia
- pewnie cuuudowny taki relaks po wczorajszym ciężkim dniu :tak: naładowałaś akumulatorki :-D
Lilianko - mam nadzieję, że leki małej pomogą :tak:
Kasiau - moja Ola na pieluchę tylko się zdenerwowała :-D wszystko chce zrobić sama, ale namęczy się nieziemsko bo u nas parkiet :-p
Aniknulka, Mata - jak ja Wam życzę dobrych nocek :zawstydzona/y:
Aniknulka - ozdoby na ścianę rewelacyjne :-D pewnie Jasio napatrzeć się nie może ;-)

My dziś bez spacerku, cały dzień w domu :-( Pogoda nieciekawa, więc... mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo Ola już dwa dni na spacerku nie była :sorry2: Próbowałam dziś przy zabawie postymulować tą moją leniuszkę :tak: trochę ćwiczeń... jakieś małe postępy :zawstydzona/y: Nauczyła się za to świetnie rozmawiać ze mną mlaskając :-D ubaw mieliśmy z dziadkiem ogromny :-D Teraz mała już smacznie śpi :tak: A my czekamy na dr House'a :-D tylko ostatnio puszczają tylko jeden odcinek :baffled: oooo sprawdziłam i są jednak dwa :-D :-D :-D
Miłego wieczorku zapracowane mamusie :tak:

reklama
Aniknulko-super naklejki!:-)
Lilianko-duuuuzo zdrowka dla Naduni!

Ja dzis tylko na chwilke,zaraz doczytam inne watki i zmykam.
Buziale!:-)

Do góry