reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam babeczki

Daruunia Ty to chyba jestes sado-macho z tymi ćwiczeniami ;-):-D ćwiczysz w domu, do tego aerobik i jeszcze dodatkowo fitness :szok: no i przy Twojej kondycji masz zakwasy, jej mnie to by chyba po takim wycisku samo oddychanie bolało :-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):-):-) Mnie chyba też oddychanie by bolało.:-):-):-) Ja nie lubię ćwiczyć, chyba, że ćwiczeniami można nazwać spacery, bo bardzo lubię chodzić. Ostatnio (pewnie ok 2 m-cy), nie wychodzę tak często z Arturem, bo boję się kolejnej choroby, a druga sprawa to ciężko wbić spacer w rozkład dnia Artura.

Martuś, aby Dobrusia dała Ci odpocząć!!!

Dzień Dobry
U nas nocka super !!! Nadusia spała 10 h bez przerwy :-) ....
Moj m dzisiaj pojechał do Bielska, w drodze powrotnej ma wjechac do Ikea i ma mi kupic nowe zasłony:tak:...
Zaraz biore sie za porzadeczki, pozniej musze wyskoczyc i kupic tort M bo dzisiaj ma uodzinki.
Do później...

Pięknie Nadia spała. U nas idą kolejne zębicha i Artek budzi się z ogromnym płaczem. Wczoraj o 22 dostał panadol i spał do 3.
Najlepsze życzenia dla M z okazji urodzin!!!

Joasiek zdrówka życzę!!!

reklama
ja po laryngologu W piatek bedzie mial Wojtek zabieg. mamy byc w szpitalu po 8 I pozniej normalnie zaraz wychodzimy nie ma nawet zakladanej karty szpitalnej bo to w ramach przychodni.pokrecilam troszke ale chyba rozumiecie

Bruno najlepszego!!!!!!!;-)
Lilianko dla męża 100 lat!!!!! :-)
Magdalenkakol trzymam kciuki!
Bakania mała zazdrośnica Ci rośnie ;-)
Asiowo widzę że fajnie masz zaplanowany dzień- suuuper! :-)
Aniknulka Ty tak samo jak Mata.... współczuje... :sorry2:
Joasiek zdrówka!

A co z Magdziarką, KasiąU i Agusią?

Ja przed chwilą zmywałam naczynia i szklanka mi pękła w ręce i jak zaczęła się krew lac to :szok: masakra!!!! Ł myślałam, że zaraz zemdleje :-D:-D:-D ale sytuacja opanowana tylko palcem nie mogę ruszac tak boli... ehhh jak nie urik to sr...czka :-) (dobrze, że to palec najmniejszy i nie używam go do pisania) :-p

Idę zrobic listę zakupów Ł i niech leci do sklepu, a ja idę zrobic sobie kawę i zaraz o 12:00 idę zobaczyc kolejego tasiemca (Brzydulę) eehhhh cholercia znów jakieś gó...no się wciągam, no ale cóż taka ze mnie kura domowa :-p:rofl2::-D

Miłego dnia kochane!

Witajcie laseczki:-)

A ja dzisiaj od 5.30 na nogach i to nie przez Mikosia ale Karola który stwierdził że się wyspał i wpadł mi pod kołdrę z zimnymi stopami:szok: brrrrr:-D
ale mam się dobrze kawka pomogła;-)
wczoraj zaliczyłam również lekarza i znów mam skierowanie na serie badań w tym również usg:sorry2:
zaraz zmykam z chłopakami na spacer i po kopytka na obiad:tak: a później czeka mnie 5 pralek prania do prasowania:szok::sorry2: może do jutra jakoś skończę:-D

Babakania rozbawiłaś mnie tym cyborgiem:-D:-D:-D:-D:-D i super że Natalka dba o mamusie by zbyt długo przy kompie nie siedziała;-):-D
Lilianko 100 lat dla M:tak:
Magdalenkol trzymam kciuki za Wojtusia by wszystko poszło szybko sprawnie i bezboleśnie:tak:
Mata Aniknulko mam nadzieje że te nasze dwie forumowe marudki dadzą wam chwile spokoju:tak:
Darunia i masz babo placek a pisały dziewczyny byś odpoczęła to teraz masz przymusowe wylegiwanie się:-p:-D przy tasiemcu:-)

Ja własnie robię porządek w ciuszkach moich dzieci, jest ich mnoostwooo
Nadia ma drugą drzemkę a ja biorę sie za cos hmm znów mam takie samopoczucie, ze najchętniej połozylabym sie przed TV ...
Ale postanowiłam, ze dzisiaj zrobie cos pozytecznego dla domu :nerd:
No dobra kochane uciekam sobie ...

Brunonku wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesięcy!!!
smiles_5.gif

Witam kochane mamusie !!!
Moja Natalcia już po 1 drzemce.
019.gif
Teraz siedzi i mi się bacznie przyglada - jest bardzo zazdrosna o komputer. Jak tylko przy nim zasiadam to zaraz do mnie podchodzi (raczkujaco) i się wspina po nogach, marudzi. Jak tylko odejde od monitora jest spokój.

Ale Ci fajnie, że Natalcia nauczyła się raczkować. Artur nauczył się stawać w łóżeczku. Z siadu wspina się po każdym, kto blisko siedzi. A jak go kładę, żeby zmienić pieluchę, to tak płacze jakby nie wiadomo jaka krzywda mu się działa.

Ja przed chwilą zmywałam naczynia i szklanka mi pękła w ręce i jak zaczęła się krew lac to :szok: masakra!!!! Ł myślałam, że zaraz zemdleje :-D:-D:-D ale sytuacja opanowana tylko palcem nie mogę ruszac tak boli... ehhh jak nie urik to sr...czka :-) (dobrze, że to palec najmniejszy i nie używam go do pisania) :-p

Idę zrobic listę zakupów Ł i niech leci do sklepu, a ja idę zrobic sobie kawę i zaraz o 12:00 idę zobaczyc kolejego tasiemca (Brzydulę) eehhhh cholercia znów jakieś gó...no się wciągam, no ale cóż taka ze mnie kura domowa :-p:rofl2::-D

Miłego dnia kochane!

Ja też oglądam Brzydule. Artur w tym czasie wcina obiadek:-) Niech paluszek szybko się zagoi. Dobrze, że "kontuzjowany" paluszek nie przeszkadza w pisaniu z nami na bb.:-)

Martuś ekspercie od ząbków. Artur ma kreseczke na dziąśle, ale jeszcze nie stuka. Jak myślisz, za ile dni będzie ząb??:confused:

reklama
Patyk różnie to może być :sorry2: u nas było tak, że jednego dnia nic nie było na dziąśle, drugiego pojawiła sie kreseczka, a trzeciego dnia zastukało ale było tez tak, że kreski było widać ze 2 tygodnie :sorry2:

Daruunia no proszę i nawet w rękach jestes silna :-D dobrze, ze nic takiego sie nie stało i oby szybko sie zagoiło :tak:

Do góry