reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta jak jest goraczka to mzoe jedz do lekarza. Wiesz da moze cos i sie nie roziwnie chorobsko.
tylko że nasz lekarz daje homeopatie, nurofren i cebion, a małej i tak teraz juz dajemy :sorry:

Mata może skontaktuj sie z lekarzem... oj temp. az 39 st... hmm nie wiem juz sama,moje dzieci nie miały jedszcze 3 dniówki...

Temperatura 39 a po podaniu nurfrenu zjeżdża do 37, a po paru godzinach znów do góry...

chyba przeczekam jeszcze do jutra...
z reszta teraz juz nigdzie do lekarza się nie dostanę...

reklama
Witajcie :-)

Ola jeszcze raz dziękuje za gratulacje :-)
Kasiu Joasiu Ole to super dziewczyny Wszystkie ktore znam to zdolne bestie i naprawde wspaniale kobiety. jako dzieci mialy rozne pomysly w głowie i nie tylko te madre ale zawsze byly kreatywne.
Hehehe zgodzę się z Tobą na 100% :-D sama miałam okazję w pracy spotkać takie indywidua o imieniu Ola :-D i jakie kreatywne :-D

Dzisiaj byliśmy u koleżanki w odwiedzinkach. dzieci w ogóle sobą się nie interesowały. Każdy z nich robił co innego.
Ja mam wrażenie że nasze maluchy nie są jeszcze w wieku kiedy interesują się rówieśnikami ;-)

Jak tylko wstanie mykamy na dwórek bo słońce już pięknie grzeje mi w okna!
My też dziś sporo słoneczka łapaliśmy :tak:
Gratuluje zawzięcia i zapisania się na kurs :tak:
wyczailam,ze dziaselko jakby sie podwyzszylo tam gdzie wychodzi jej zabek,wiec zlapalam lyzeczke iza drugim puknieciem cos leciutko zastukalo
Ząbek?? :-D Krakałam wczoraj że lada moment ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Wojtusia i Stasia:-)
Dołączam :-)
Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...
To może się pochwalisz... :zawstydzona/y:
No i jednak to nie trzydniówka :-(
A miałam taka nadzieję że to jednak to... zdrówka dla Dobrusi :tak: może to tylko przeziębienie :tak:

Zaglądałam do Was od rana w wolnej chwili ale dopiero teraz konkretnie przysiadłam :tak: U nas nocka jęcząca :zawstydzona/y: ale rozumiem małą - boli... :-( Na szczęście pospała ładnie bo do 7 :tak: a po mleczku jeszcze godzinkę... Ja też jakaś wczorajsza chodzę ale pewnie dlatego że się z m położyliśmy dopiero przed 1... Słoneczko jednak akumulatorki naładowało - spacerowałyśmy 2h, Ola pięknie spała :-) ale ta jedna drzemka w dzień chyba już jej zostanie.. :zawstydzona/y:

bbkania mój kolega mi właśnie opowiadał o tym wypadku - on jest z bemowa :szok:
a ja dopiero robię obiad , byłam po pracy na mieście sama z Weroniką po płaszczyk w pepco - ładny zieloniutki za 40 dyszki
Najlepszego dla Wojtusia i Stasia
Dziś Ola i jej kolejny wybryk - otwieram oczy w nocy a ona stoi po ciemku przy łóżku
:szok:położyłam tam wczoraj na szczęście materac i nie wiem czy zeszła czy spadła - fakt - nie płakała, nie huknęło więc ok

Wszystkiego dobrego dla Wojtusia i Stasia:tak:

Paulinka własnie zasypia, męża nie ma jak zawsze... to ja na BB:tak:

Dzis piekna pogoda, rzekłabym przepiekna!!! Nareszcie!:tak:
Mąż urwał sie z pracy i w koncu spedzilismy dzien razem:-) Jak za dawnych czasów! Cudownie było!
Wyszlismy na spacerek, po drodze mijalismy mnostwo dzieciaczków w wózkach i ich mamy, udające sie w kierunku Koscioła, no i przypomnialo nam sie, ze dzis błogosławienstwo dla małych dzieciaczków:tak: U nas rekolekcje trwają...
No wiec spacerek zaczelismy od Kosciółka, msza z nauką dla rodziców, ja sie wyspowiadałam, pobłogosławili nam Paulinkę i pozniej jeszcze godzinka w parku:tak:

Kasiau... to masz niezła agentkę w domu, ciekawe co ona tam w nocy robiłs:confused::-D

Bbakania
myślałam dziś o Was, ale z tego co piszesz to debiut w żłobku był super i wszystko odbyło się bezboleśnie!!!
Bardzo mnie to cieszy i dodaje otuchy:-)!!! Oby tak dalej!!!
Gorąco ściskam Małą Bohaterkę:laugh2:

czy wszystkie wasze dzieciaczki spia w dzien w lozeczku? bruno niestety w wozku bo lozeczko w sypialni a m spi tam po nockach...nie wiem jak ja go naucze pozniej spania w lozeczku jak pojdzie do swojego pokoju:zawstydzona/y:

Wojtek często zasypia przy cycusiu nawet w dzień, kończy ssać i od razu się przytula.:tak:Ja mu chwile pozwalam poleżeć ze mną, ale potem odkładam go do łóżeczka. Kiedyś jak był jeszcze malutki zostawiałam go na naszym łóżku, potem trochę marudził kiedy go zaczęłam przenosić, ale w końcu się przyzwyczaił.
Myślę, że z Brunem tez tak będzie.:-)

Mejdia byc moze Wojtki takie sa Ja dzisiaj to smrodka zostawaialmw łozeczku zeby sie wyplakal I co jak mnie w pokoju nie bylo to byla cisza jak wchodzilam to krzyk i lament.

No to dobry zawodnik z niego, mój też tylko sprawdza czy widzę i słyszę jak zawodzi! :-D

Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...
Musisz się koniecznie pochwalić jak było:happy:

U nas nocka jęcząca :zawstydzona/y: Ja też jakaś wczorajsza chodzę ale pewnie dlatego że się z m położyliśmy dopiero przed 1...

Joasiek no to zaszaleliście z m.;-)!!!
Obyś sobie dziś odbiła, a Ola, niech śpi grzecznie!:-)

Dziś Ola i jej kolejny wybryk - otwieram oczy w nocy a ona stoi po ciemku przy łóżku
:szok:

Przy łóżku, nie przy łóżeczku:szok: - czy coś mi się pomyliło?

MATA - ZDRÓWKA i jeszcze raz ZDRÓWKA dla Twojej KRUSZYNKI!

A u nas dzień pełen słońca !!! Się dziś dotleniliśmy!!!
Popołudniu skoczyliśmy na zakupy, kupiłam sobie płaszczyk wiosenny, bo rozmiar biustu mi się powiększył i stary się już nie dopina:baffled:
Święta za pasem więc trzeba się troszki wystroić;-)!
Zaraz siadam do nauki znaków drogowych!

Zapomniałam napisać że byłam kiedyś w 99 roku- cha cha cha u faceta ruska stylisty , zapłaciłam wtedy za fryzurkę 200 zeta ale nigdy w życiu nikt mnie tak super nie obciął
Poszłam z ciekawości i dlatego że on był takim włosowym wizażystą i dobierał feryzury do buzi , do twarzy
Mata zdrówka dla twojego łobuziolka bo pogoda śliczna i szkoda słoneczka marnować
Ja dostałam więcej powera jak słońce świeci

Ja tylko na chwilkę

Mała dalej ma temperaturę, ciut niższą, katarek też nie jest duży, ale problemy ze spaniem i zasypianiem ma okropne, coś mi się zdaje, że jak mała wyzdrowieje będzie trzeba całą naukę zasypiania zacząć od początku :sorry:
teraz najważniejsze, żeby juz nie miała tej gorączki, bo jak jutro nadal podejdzie do 39 lecimy do pediatry.
Takie ładne słonko, a my kisimy się w domu i nawet zbytnio okien nie ma jak otworzyć :-(
ja na troche wyskoczyłam, rozgrabiłam kretowiska, pozbierałam badyle i teraz tylko zgrabić liście z jesieni :zawstydzona/y: i wiosna:-D

miłego wieczoru i spokojnej nocki

reklama
Do góry