Bbakania
myślałam dziś o Was, ale z tego co piszesz to debiut w żłobku był super i wszystko odbyło się bezboleśnie!!!
Bardzo mnie to cieszy i dodaje otuchy:-)!!! Oby tak dalej!!!
Gorąco ściskam Małą Bohaterkę
czy wszystkie wasze dzieciaczki spia w dzien w lozeczku? bruno niestety w wozku bo lozeczko w sypialni a m spi tam po nockach...nie wiem jak ja go naucze pozniej spania w lozeczku jak pojdzie do swojego pokoju
Wojtek często zasypia przy cycusiu nawet w dzień, kończy ssać i od razu się przytula.

Ja mu chwile pozwalam poleżeć ze mną, ale potem odkładam go do łóżeczka. Kiedyś jak był jeszcze malutki zostawiałam go na naszym łóżku, potem trochę marudził kiedy go zaczęłam przenosić, ale w końcu się przyzwyczaił.
Myślę, że z Brunem tez tak będzie.:-)
Mejdia byc moze Wojtki takie sa Ja dzisiaj to smrodka zostawaialmw łozeczku zeby sie wyplakal I co jak mnie w pokoju nie bylo to byla cisza jak wchodzilam to krzyk i lament.
No to dobry zawodnik z niego, mój też tylko sprawdza czy widzę i słyszę jak zawodzi!
Dziewczyny jutro jadę do fryzjera- faceta:-) zobaczymy co ze mną zrobi...hahaha...
Musisz się koniecznie pochwalić jak było
U nas nocka jęcząca

Ja też jakaś wczorajsza chodzę ale pewnie dlatego że się z m położyliśmy dopiero przed 1...
Joasiek no to zaszaleliście z m.;-)!!!
Obyś sobie dziś odbiła, a Ola, niech śpi grzecznie!:-)
Dziś Ola i jej kolejny wybryk - otwieram oczy w nocy a ona stoi po ciemku przy łóżku
Przy łóżku, nie przy łóżeczku

- czy coś mi się pomyliło?
MATA - ZDRÓWKA i jeszcze raz ZDRÓWKA dla Twojej KRUSZYNKI!
A u nas dzień pełen słońca !!! Się dziś dotleniliśmy!!!
Popołudniu skoczyliśmy na zakupy, kupiłam sobie płaszczyk wiosenny, bo rozmiar biustu mi się powiększył i stary się już nie dopina

Święta za pasem więc trzeba się troszki wystroić;-)!
Zaraz siadam do nauki znaków drogowych!