reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jejku ale cudny piesiu.Kiedys miałam owczarka niemieckiego,alez był mądry.Teraz mam kotka ale jak dzieciarnia podrosnie i wyfrunie z domu to napewno sobie znowu zafundujemy psiurke.Pamietacie taki stary film o przygodach psa Cywila??O takim kudłaczu marze.
U mnie zapowiedz @:dry::dry:,cała w pryszczach,brzuch boli.Uff a tu na całą noc do pracy:shocked2:.Mam jeszcze jedno spostrzezenie co do pigułek,naprawde sa antykoncepcyjne bo ---- zero ochoty na igraszki:-D:-D:-D:-D.Odkąd je odstawiłam ---:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, mam apetyt na mojego hihi.

Załączniki

• S5001883.jpg
    S5001883.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Mata, moja roczek kończy 18, ale zrobimy imprezkę chyba 20 w sobotę, bo tak będzie pasować większości gości :-D
Agusiu, piesek prześliczny, małe kudłate cudeńko :-D
Bbakaniu, ja też lubię burze :-D Julka też się nie boi tylko się ekscytuje jak pioruny biją :-D:-D
u nas szaro i ponuro... a gorąco niesamowicie, na pewno będzie burza bo duchota straszna...
Azile, u mnie też czerwiec imprezowy :-D 1 - dzień dziecka, 9 moje urodziny, 18 Julki... a w miedzyczasie hdzieś się ta druga urodzi hehehe, i na koniec 23 dzień ojca... póki co więcej nie pamietam ;-);-)

Witajcie,
ja ostatnio bez humoru, nawet nie chce mi się pisać, tylko czytam co u Was.
Martwię się tą pracą T, której wciąż szuka. Niestety nic konkretnego się nie pojawia, a czas leci. Kurczę stres mnie dopada.
Owszem dwie firmy były chętne żeby go zatrudnić, ale niestety za dużo niższą pensję, z a którą utrzymanie w Warszawie graniczy z cudem....:-(
Ja dziś mam jazdy, ale jestem taka przybita, że boję się o pieszych na drodze;-).
Tylko Wojtuś poprawia mi humor:-)
Trzymajcie się kobitki, Mata trzymam kciuki, Agusia cudny psiak, Staś super, że dajesz się już wyspać mamusi, Majeczko - zdrówka!
Wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów z ostatnich dni!!!:tak:

Agusia pisnka cudna Takiego samego ma chrzestny Wojtka
Azile super ze wyjezdzacie Co do szczepienia to ja szczepie Wojtka ale priorixem
U ans tez od rana pochmurno i duchoa i jest tak byle jak.Mogło by popadac U nas susza straszna

Agusia cudowny psiak- zazdroszczę ;-)
Mejdia mam nadzieje że sytuacja u Was w końcu się poprawi i T znajdzie szybko dobrą pracę!

Bart właśnie wstał i wsunął 3 parówki i troszkę zupki którą ugotowałam ;-) pogoda nie rozpieszcza, więc chyba zostaniemy w domu :dry: ehhh mogłoby się rozpogodzic, ale widziałam przed chwilą deszcze padał...

Padało ale teraz przestało- jak Bart właśnie szykuje sie na drzemkę :dry: ale w ogóle pogoda taka do d...y że szkoda gadac... moze jutro sie wybierzemy na spacer :sorry2:

Mam nadzieje że Bart zaśnie szybko i lecę czytac książkę ;-)

Dzien Dobry

A u nas leje ...
Wrócilam niedawno z zakupów. Bylam także z Fabiem u stomatologa.
W tym tygodniu urwanie głowy, roczek Nadii , wyjazd do Zakopca.
Postanowilismy z m, że dzieci zostawiamy i jedziemy sami... wiem wiem, ze może wyglądamy na zwyrodniałych rodziców ale mnie się marzy taki wyjazd bez dzieci:tak:jedziemy tylko na dwa dni.

Agusia Psiulek Pięknościowy mmm ja to bym chciała psiaka ale nie mam warunków - niedawno stałam nad Biglem ale maz wybił mi go z głowy ehhh...

Miłego Popołudnia

p.s. Bbakania jak napiszesz wierszyk dla Natalki to pochwal nam się :-p

reklama
Widze, że lakturka pochłoneła Cie na całego - ale to akurat dobrze !!!
A co czytasz ??

Mapa trzech mędrców- naprawdę suuuper książka!!!

W tym tygodniu urwanie głowy, roczek Nadii , wyjazd do Zakopca.
[/FONT]

A może jedziecie przez Kraków, jak tak to zapraszam na kawkę ;-)

Właśnie Ł wszedł do domu z roboty, idę mu grzac zupkę ;-)

Do góry