reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basia przeslij torta:-D:-D:-Dmniam,mniam

szalona kobieto jeszcze lazienke sprzatac po polnocy:-p

Witam z rana:-)

sloneczko piekne-NARAZIE:-pmy juz po sniadanku slucham radyjka i relaxuje sie na bb zaraz zrobie sobie kawke nr 2:tak:

Darunia Ty kuchareczko nasza,omlet-marzenie:-)

Matulka zazdroszcze Ci targu,oby zabaski Dobrusi juz wyszly

Milego dzionka

Dzien Dobry
U nas nocka spokojna, jedno dziecko bawi sie w kojcu a drugie w przedszkolu.
Pogoda piękną, słoneczko świeci i jest juz bardzo ciepło.

Bbakania, dobrze zapamiętałas odnosnie Roczku Nadii ale zmienilismy plany i jutro robimy wielką imprezkę rodzinną z tortem i balonami. Nadia się nie zorientuje:-)
A w piątek wyjezdzamy.

Dzien dobry:tak:

Przepraszam, ze was zaniedbałam, ale nie mam sił... okropność jakas:-(Choc stwierdziłam, ze dobrze, ze przy tej ciazy tak paskudnie sie czuje, bo nie wiem czy po takich "przygodach" chciałabym 2 dzidzie:zawstydzona/y:Non stop mnie mdli, blada jak sie sciana jestem, kreci mi sie w głowie... heh:-(

Wczoraj prawie cały dzien latałam do kibelka, wieczór tez tam spedziłam, P. juz sam na mnie patrzec nie moze:zawstydzona/y: Rano znów to samo..., podnioslo mnie na widok sniadania, a P. tak sie stara... i tak nie wyszedł dopoki czegos nie zjadłam (zrobił mi specjalnie jajecznice z szynka i jakos ja wepchalam) i wyszedł dopiero przed 9 do pracy przeze mnie:zawstydzona/y: Widać, ze chce mi pomoc, a juz nie ma pomysłu jak to zrobic... dzis kazał mi odpoczywac tak duzo jak sie da, On przyjdzie po południu to zajmie sie obiadem i mieszkaniem:zawstydzona/y:aż mi głupio... Ale widze, ze strasznie sie o nas martwi... .

Paulinka jak na złosc ostatnio przestawia sie na 1 drzemke... i zasypia dopiero przed 11:-( Nie mogła miesiac pozniej... do tej pory tak ładnie spała, a teraz... 1 drzemka i tylko godzinka, oszaleje z nia za chwile:zawstydzona/y: ale co zrobic...
Zaraz musze isc obiad jej wstawic, a pewnie jak ja bede karmic zaś mnie podniesie:-(heh... normalnie bez sił jestem, a nikt z rodzinki nawet nie zaproponuje by mi mała chociaz na chwile zabrac, dobrze, ze chociaz mam męzusia:zawstydzona/y: No to sie wyzaliłam...

Jak tylko poczuje sie lepiej bede tu czesciej!

Miłego dnia mamusie!

Mejdia - musisz byc teraz silna. Niełatwy okres Was dopadł, ale już niebawem na pewno wszystko wróci do normy !! Pamietaj, że po każdej burzy zawsze kiedyś wychodzi słonko !! Oby u Was jak najszybciej. Trzymam za to mocno kciuki :tak:

Mejdia trzymam kciuki,żeby sytuacja u Was szybko się poprawiła. Napewno mąż niedługo znajdzie pracę. Głowa do góry

Dzięki dziewczyny,wiecie jak dodać otuchy!:-)

Coś powoli się klaruje, ale to jeszcze nic pewnego,
więc u mnie huśtawka nastrojów. mam nadzieję, że ta niepewność się już skończy.

Ja właśnie kończę gotować kapuchę z grochem - cały gar zrobiłam - będzie tanie szamanie!;-)Zaraz lecimy na spacerek, a potem mam jazdy!

Lilianka - kurczę to już roczek, jak to szybko leci! Udanej imprezki!

BBakaniu - Natalcia to prawdziwy słodziak, szczególnie przed snem:-D

Mata, Aniknulek oby szybko te zębiska wyszły,
my też zresztą czekamy na jedynki - noc była tragiczna!:baffled:

Daruuunia czasem trzeba sobie dogodzić;-)

Maaajka jak tam córunia, zdrowa już?
Teraz to TY dopiero będziesz wykończona - tyle maluchów!!!:szok:

Asiowo - oby szybko te hormonki się ustabilizowały !

Narka dziewczyny:-);-)

Ostatnia edycja:
Mejdija zobaczysz jeszcze troszkę i u Was sytuacja się poprawi :tak: mocno trzymam kciukasy za pracę :-)

Asiowo, bidulka jesteś, mimo wszystko sił Ci życzę, jeszcze trochę i odetchniesz :tak:

My po spacerku, zakupkach i targu :-) mała odleciała ledwo do domu przyszłysmy i mam nadzieję, że pośpi ponad godzinkę, bo ostatnio śpi mi 2x 40 min:baffled:

witam:-)
jakos ostatnio nie mam czasu i weny zeby cos napisac chociaz podczytuje Was chetnie:zawstydzona/y:
Bruno strasznie marudny, chyba zabki chociaz nic nie widac ale obejrzec dobrze sie nie da bo nie pozwala:-( dzis wstal o 4 i plakal godzine a potem sie rozbudzil i zasnal na drzemke dopiero przed chwila..mam nadzieje ze troche pospi to zregeneruje sily (ja bo bruno ma ich w nadmiarze chyba:-p)...
pogoda "angielska" wiec chyba spacerku tez nie bedzie..ehhh
milego dnia dziewczyny:-)

reklama
Wilmek witaj ;-)Mam nadzieje że Bruno da Ci odsapnąc ;-)
Mata oby Dobrusia dała Ci pospac :tak:
Asiowo bidulko Ty... tulaski... qrcze gdyby ta Ruda śląska byłaby blizej to bym ch chwilę przyjeżdżała Ci pomóc :sorry2:

A ja właśnie wysłałam chłopów na spacer, a sama kończę obiadek i właśnie zaparzyłam kawkę i będę delektowac się ciszą ;-)

O 13-stej ma wpasc szwagierka mam nadzieje że zdązymy skoczyc na zakupy przed Bartkową drzemką :sorry2:

Do góry