Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe
wiec wezmu.
to jeszcze G chce zachaczyc o Prage... Berlin.. hehehe Juz to widze!Moja mantra dzis: Gadziku jeden ty Gingerosowaty!!!!!!!!!! Bierz za telefon i dzwon do ZONY!!!!!!!!

:-) (i musze się przyznać że troszkę zazdroszczę, bo my się jakoś słabno staramy ;-)- ciągle jedna kreska i @ przyszła, no ale może przy obecnym zamieszaniu remontowym to lepiej..
)
ale i tak pewnie w sklepie nie wiedziałabym co i jak ;-) no i zapomniałam - gratuluję wakacji 
grupa pomiarowa przyniosła mi takie pomiary, że cholera cały dzień siedzę i je opracowuję
część musiałam sama przeliczać, bo im się nie chciało
nie przykładają się nic a nic
ech, faceci ;-) dobrze przynajmniej, że za kilka chwil już wychodzę do mojego małego skarbeńka ;-)
Najśmieszniejsze jest to że mój kochany bracio zwolnił mojego instruktora na 3 jazdy przed końcem mojego kursu i dostałam nowego, który mnie uświadomił żem noga i nic nie umim.
Powiedziałam bratu, że skoro tak, to za zawalone 26 godzin jazdy z poprzednim instruktorem powinnam dostać zwrot kasiory lub dodatkowej darmowe jazdy;-). No ale dziś przy wysiadaniu obecny nauczyciel mi rzekł że nie ma jednak tragedii i wszystko się da wyrównać przed egzaminem. OOOOOOby!!!taaaaaDziewczyny czy ja cos pominelam... Olla jest w ciazy??????????? Bo ja juz nic nie wiem:-(
kap, kap sypią się dzieci...