Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Jacek trzy dni smutny chodził i polował na listonosza
mimo, że miał już ze cztery lata 
ojciec chrzestny podarował mu Krecika, ale podobna zlewka jak przy króliczku
ostatnio kupiłam misia zwykłego w ikei (metki długie ma ;-)) ale też zlewka
za to najważniejsza jest jego podusia i metka na poszewce
ale bez tego i tak zaśnie ;-)
hehehe Tulila go tak slodko. Jednak, ze to pozytywka i malutka tak srednio jej jest go tulic. Po domu zaczela chodzic i tulic swoj sweterek, wiec kupilam jej Lewa duzego - Przytulaka - o razu sie na niego rzucila i sa do tej pory nieodzownymi przyjaciolmi.
Wypala po jednym wlosku i trzeba chyba z 5 razy powtorzyc...Masakra. A ja tak chcialam byc sliczna na wakacje 

Tak więc lato w mieście i dzień po dniu.......:-(
Gdy zaszłam w ciąże mój m sprzedał motor, a ja śmiałam się że zamienił dwa kółka na trzy kółka (mieliśmy trójkołowca). Teraz ponownie rozważa kupno motoru, a ja marzę o remoncie kuchni. I wiecie co, kuchnia moze jeszcze poczekac, a sezon przecież niedługo sie kończy...

ale tylko u mnie i w dzien a w nocy u tatusia na rekach, jak za dozo spuchne to tatus przejmie obowiazki
a wtedy ze spaniem koniec do 1.30 czasem 2.00 za to rano spokoj do 12.00 gwarantowany spia obydwaj po nocnych wariacjach
Nie dość że bolało jak cholera (mam nisko próg bólu
), drogie jak diabli, to efekt żaden 
Zasłania całkowicie ujście szyjki macicy... Boję się... Poczytałam sporo, wiem że to się jeszcze może zmienić i pójść w górę (oby!) ale wiem też jakie jest ryzyko... No i zestresowana i przestraszona jestem na maxa...