Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
albo o przygotowaniach do wypadu nad morie :namioty,kostiumy,drinusie ehhhh tylko pozazdroscic.O Gadach tez fajnie poczytac bo czlowiek uzmyslawia sobie ze nie tylko u siebie w domu jest czasem sajgon
ale mi jakos bardziej do mojego pasuje Dziad:-)Olla do usług;-) i dobrze, że już lepsze masz samopoczucie (a ja się zastanawiam, czy to nie przez implant, przez jego usunięcie?)
nocka spędzona u teściów... moje dziecię zbuntowało się na łóżeczkospał ze mną
![]()

Na to ona mi dzwoni, ze nie ma bata nie da rady moje dziecko wpadlo w histerie nie pojdzie z nia i guzik. Jenny to ona zna ze zlobka - jednak nigdy jeszcze sie nia nie opiekowala.
) i Suri bez problemu oddala sie w rece niewdziecznej nianki. Cala zadowolona poszla z nia do domu. No i co? I nei mam wyboru - po tym jak mnie wystawila chcialam jej definitywnie podziekowac, ale widze, ze nie da rady bo Suri poprostu nie uznaje innych nian.
Wiec, mialam z nia powazna rozmowe wczoraj i moze sie to nie powtorzy...
). Bo chyba Wam nie pisałam, że Młody zasypiając wyrywa sobie uszy z oprawy
No normalnie ciągnie je na wszystkie strony, zagina, miętoli, robi niesamowite rzeczy, a na koniec zasypia z paluchami utkwionymi wewnątrz
Wygląda to przekomicznie, jednak mam nadzieję, że "dzięki" temu nie będzie miał ksywy "plastuś" 

Może będzie dojeżdżać i pomagać, żebym nie musiała schylać się i dźwigać małego klocka 

Zazdroszcze temperamentu...ze mnie to rozlazla klucha sie zrobila..taka blllleeee
A Ty się kobieto oszczędzaj ile możesz. Btw, chciałabym zobaczyć to "wyciąganie uszu". Nieźle musi wyglądać!
:-)