elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Moje dziecie juz 40 minut lata po domu ze szczotka od odkurzacza i kawalkiem rury i krzyczy buuuuuuuuuuu(czyt.warczy jak odkurzacz) i juz nie wiemy jak zmienic na inna zabawe bo jak zabieramy rure to jest placz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A bardzo proszęa teraz prosze o glosy
MAMAczyTATA.pl

Przestała już tak latać?
Mała porządnicka albo czarownica 
Chyba jednak szczepionka daje o sobie znać 

Potem tato latal
.My teraz bedziemy szczepic na to(odra rozyczka swinka).Jak Piotwor zniosl szczepionke a raczej te dni po?
Suri zniosla podroz wspaniale (lepiej chyba ode mnie) - bylam w szoku - jednak musielismy robic czeste przystanki - bo poprostu bylo mi jej zal. Za kilka dni jedziemy na polodnie i juz mam dosyc. 
Glupi wynalazek ;-) 
Bo przecież jakoś teraz jest i przypomnienie prevenaru i infanrixu (czy co się tam wybrało). No sporo
Mam nadzieję, że będę na miejscu żeby tego przypilnować, bo jakoś nie widzę Małża koordynującego sprawę ;-)
MM nie powinno się gotować (prawda?), więc zrobiłam na wodzie, a potem próbowałam dosypać do odrobiny mm ale się nie rozmieszało
więc sięgnęłam po kartonikowe nestle - to mi rozbełtało mannę
Czy zrobienie gęściochy na wodzie i dodanie rozrobionego z wodą mm ma sens? Macie jakieś inne metody? (zależy mi na dodaniu mm, bo Piotwór i tak strasznie mało go je...)