Esia
Fanka BB :)
Kochana, wrzucam Ci drabinę - łap zgrabnie, bo może w łeb walnąć i trzeba Cię będzie wyciągać siłą! ;-) Tulę...Nie pisze...jakos mnie dolek znowu dopadl![]()
A przesyłką się nie przejmuj - mamy mnóóóóstwo czasu (ufff...
) ;-)Natomiast co do gada - porąbało go??? Powinien Cię sam na babski wieczór zawieźć i jeszcze Małą się zająć, żebyś miała spokój - pod buta go, mówię!
;-)rysa no wkupiłaś się tymi pieluchami ;-) Chyba że mnie teraz zasypie stos ulotek i to je mam potraktować jak pieluszki ;-)
elmaluszku

Widać, że tatuś dobrze się bawi z córeczką 
Cieszę się, że wyniki masz ok - to teraz popaś się troszkę, bo 10kg to spore wyzwanie
Już zajadasz czekoladę? ;-)Kaszkę mannę w zestawie z mm mam i robiłam Piotworowi - bardzo smakowała, podobnie jak owsianka. Po prostu chciałam spróbować czegoś nowego i stąd całe zamieszanie ze zwykłą ;-) Poza tym, zastanawiam się, jak to jest z tymi kaszkami mlecznymi - czy mm w nich jest dostosowane do wieku? Bo część jest od 4, 6, 8 itd. m-ca, to wtedy zawierają już mm 3-kę? Zgłupiałam troszkę, a nie chcę w roczniaka ładować mm dla dziecka 5-cio miesięcznego
No chyba że to nie ma znaczenia...
Robię mu kaszki takie bezmleczne na mleku dla juniorów Candia, no i płatki owsiane wcina jak szalony - najpierw je zalewam odrobiną wrzątku a po chwili uzupełniam mlekiem i czasem jakiś owoc dorzucę. No i jeszcze płatki owsiane smakują z jogurtem naturalnym - spróbuj może i Piotworek złapie na nie bakcyla.
Nie mogę się wyzbyć paranoi...
no dupa...spalam piec godzin...az mi niedobrze