Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja bardzo długo miałam tak, że mi się po prostu nie chciało. W pewnym momencie mieliśmy wiele kłótni na ten temat, bo Mąż już nie wytrzymywał, a ja choć bardzo chciałam, to po prostu nie dawałam rady. Może tym razem będzie lepiej.
. A tak poważnie, Dzagudzie musisz dystans do rodziny zachować, bo dają Ci ostro popalić
.

, chociaż mamy zakaz od lekarza wieczorem gwałcę mojego M. Nie dam rady inaczej, nie mogę się skoncentrować i zamiast pisać pracę to myślę tylko o jednym jak jakiś seksoholik. (Żem się rozemocjonowała
)Masz absolutną rację anni, nie wiem czy mi się to zdarzyło kiedyś, ale jeśli tak to sorki z góry....i nie piszmy doslownie, ze cos jest do "Dupy", bo komus moze sie przykro zrobic jezeli to byl jego wybor. Troche delikatnosci....
anni, dzięki. po prostu mnie to zabolało. człowiek stary a nadal taki głupi i takimi pierdołami się przejmuje. swoją drogą nie wiem czemu aż tak mi się przykro zrobiło. może dlatego że ja bym dla Was wszystko...