reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni ja tez mam takie dni, że raz mogłabym góry przenosic a innym razem leżę cały dzień. W te dni kiedy nie pracuję mój dzień wygląda tak że śpię do około godziny 11, jem śniadanko, pokręcę się po domu, potem trzeba obiad przygotować i zjeść go i przez reszte dnia leżę z krótkimi przerwami kiedy siedzę na internecie :-).
Ale w te dni kiedy jestem w pracy energia na szczęście jakoś sama przychodzi nie piję kawy wcale, tylko zbożową. Ale zaraz po powrocie do domku kładę się i odpoczywam:-).

reklama
Dzięki Blanes za info, jak możecie oglądajcie w sobotę też na TVP2 o godzinie 10:45 "Mały człowiek - przynależność", fajny program o dzieciaczkach. Wcześniej, chyba w styczniu leciała też seria "w łonie matki" czyli o rozwoju płodu.

a ja załapałam dołka. kupiliśmy niedawno mieszkanie na kredyt i planujemy generalny remont na kwiecień. no i podliczyłam ile nas to wyniesie, i się rozpłakałam. ja- ja co w sumie jestem silna poczułam się bezradna. nie wiem z czego zrezygnować. fura kasy, której nie mamy. super.

ale ja w sumie nie o tym.
macie jeszcze tak,że w pewnym momencie z totalnej euforii przechodzicie w smutek? bo ja tak dziś mam.
pocieszam się,że to działa w obie strony, bo bardzo siebie nie lubię takiej be :angry:

niuni głowa do góry- przeżywałam to jakiś czas temu (remont do dzisiaj nie skończony, a mieszkanie kupiliśmy w kwietniu '06). myślałam, że wystarczy nam kasy, a tu nagle fundusze zaczęły się kurczyc i nie wiedziałam, czy zapłacić za robociznę, czy kupić kolejną farbę, czy jeszcze coś innego...
nie smuć się, wszystko się poukłada, BĘDZIE DOBRZE!!! głowa do góry

Witam :) Jestem tutaj nowa, mam na imię Ania i mam 23 lata :] Również jestem czerwcówką, choć ledwie się załapałam, bo termin to 1 czerwca :D Oczekuję bliźniaków/bliźniaczek (płci nie chciałam do tej pory poznać, mój narzeczony też nie :) ).
Na razie dopiero się tutaj rozglądam, wielu rzeczy czysto forumowych jeszcze nie rozumiem, więc proszę o odrobinkę wyrozumiałości ;).

reklama
Witaminko witamy serdecznie na czerwcóweczkach i gratuluję bliźniaków!!!! Super ja zawsze chciałam mieć bliżnięta. Jakby co służę pomocą :-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry