reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia strasznie miło jest mieć ciebie spowrotem:) wszyscy mają jakies przerwy ostatnio, jola miała bo komp padł, ja miałam bo net padł, siwucha sie rozleniwiła;-) , dzagud sie przeprowadziła i nie ma neta a Blanes pisze pracę...
W każdym razie czekam na kolejne porcje humoru od ciebie Esia:))):-D

reklama
Dziewczyny wstyd mi się przyznać, ale mam straszny kryzys papierosowy. Wypaliłam dziś pół papierosa po 5mc przerwy :no:. Jestem na siebie wściekła, od wczoraj mam fatalny nastrój i ryczę cały czas. Teraz mi się chcę kolejnego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zróbcie mi coś, pls........

Blanes, spokojnie. Po pierwsze staraj się nie myśleć o papierosie. Pomyśl o swoim dzidziusiu, które musi znosić ohydny dym papierosowy! Zjedz coś (najlepiej jakiś owoc), napij się czegoś, a potem połóż się i zrelaksuj.

Anni dziękuję :-)

Sorga miło to słyszeć :-) U mnie z humorem to ostatnio jakoś tak różnie... Ale staram się ;-)

Blanes cholerka, niedobrze że tak się czujesz... Nie wiem jak Ci pomóc - nigdy nie paliłam... Może jeśli przekonasz sama siebie, że to fatalne dla Maksa, to i chęć zmaleje? Może pomyśl, że każdy ten upragniony dymek MUSISZ wydmuchać prosto w nosek noworodka. Wiem, że to brutalne - ale na naszą psyche czasem takie rzeczy najsilniej działają...

Esiu dziękuję, już mi trochę przeszła ochota na fajkę. Tylko kac moralny został.

I przepraszam, że się nie witałam wcześniej z tobą, ale naprawdę zauważyłam twoją nieobecność i powrót na forum także :-).

reklama
a ja już wróciłam, porażka, napisałam zupełnie inaczej niż cała reszta, ale trwałam przy swojej myśli... zobaczymy we wtorek, jak będą wyniki, maleństwo zaczęło się wiercić na początku egz (pewnie z nerwów);-) później, gdzieś tak w połowie, chyba już chciało iść do domciu ;) od jutra się biorę za nieszczęsne ubezpieczenia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry