elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Olla-a Ty szybciochem wracaj nam do zdroweczka;-)Ale ten wlamywacz to psikus

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie ma mowy, żeby przy tak obciążonym wywiadzie rodzinnym bagatelizować cokolwiek! Do tego dochodzi wcześniactwo Amelki - no przecież takie rzeczy też mają znaczenie! Jakiś debil w tego lekarza
Nienawidzę bagatelizowania problemów zdrowotnych, zwłaszcza u dzieci. Myślę, że powinnaś albo znaleźć dobrego lekarza w Polsce i prowadzić Amelkę pod jego kontrolą (wiele rzeczy przecież da się przesłać nawet faxem - wyniki badań itp.), albo szukać kogoś sensownego tam na miejscu. Na pewno kontrolując zdrowie Córeczki nic złego jej nie zrobisz, a zaniedbując to, niestety może tak się stać... Jak dla mnie - zrobiłaś bardzo mądrze! Trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego lekarza! 

ale...Ja tam moge byc chora byle misa wyzdrowiala.
Peracetamol owszem dziala na angielskie zmutowane dzieci ale nasze wymagaja troche innej opieki.wiesz co ja ostatnio kupilam Amelce cuprofen(to tez jest na paracetamolu)ale nie wiem gdzie jest roznica bo ten syropek nam dobrze zbijal gorączke.

Noge czlowiekowi urwie to tez paracetamol
Buziaczki kochane i trzymajcie sie
:-)