reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dorotka - swietnie. Mozesz nam sprawic jakas foteczke... Chetnie oglaniemy Twoje dzielo! ;-)

Wiem o czym mowiesz z ta mala rzecza....od kiedy dostalam od mamy komplecik do toaletki dla malej - taka sliczna rozowiutka szcziteczka z kubusiem puchatkiem jak glupia sie w nia wpatruje hehehe i dobrze mi z tym!
:-)

reklama
No dorotka wcale nie taka mała :-)
Ale ci zazdroszczę :zawstydzona/y:
A ja leżę w łóżku i mąż nie pozwala mi wstać, bo po pierwsze jestem przeziębiona, a po drugie ciśnienie mi rano skoczyło :-(
I czuję się niepotrzebna :no:

jolu no co ty? jesteś potrzebna... jakbyś nie była, mąż by się nie przejmował
dorotka super:)

dzięki dziewczynki,jak dokonczymy dziela to wkleje fotki

Jolcia jestes bardzo potrzebna,a ja jak jestem chora to tez nigdzie sie nie ruszam:tak:

Mąż posprzątał cały dom i nawet obiadku przypilnował (ja tylko wstawiłam rosołek) i nawet przyniósł mi obiadek do łóżka.
Wiem, że powinnam się cieszyć, ale to pewnie wina hormonów. No i przykro mi było samej jeść jak chłopaki jedli przy nowym stole w kuchni (mąż wczoraj zamontował, chociaż pół roku temu mówił, że nigdy w życiu ;-) ale ja byłam bardzo cierpliwa :tak: )

AAA Jolu tu Cie mamy! Wiem juz co to bylo czym sie chwalilas. ze dokonalas!!! To ten stol - jestem ciekawa jak to zrobilas hehehe

Nie martw sie - jutro bedziesz zdrowiutja jak rybka!!! ;-)

AAA Jolu tu Cie mamy! Wiem juz co to bylo czym sie chwalilas. ze dokonalas!!! To ten stol - jestem ciekawa jak to zrobilas hehehe

Nie martw sie - jutro bedziesz zdrowiutka jak rybka!!! ;-)

Moj idzie wlasnie na piwencjo ze swoimi kolegami w sumie mam zaproszenie jak chce ale szcerze to nie za bardzo mi sie chce, wec zostaje w domku...

Tylko c ja bede robic sama???? hmm...

anni spostrzegawcza jesteś :tak:
Sama nie wiem, pewnie musiał dojrzeć do tego, bo blat stał od września :-D
A w zeszłym tygodniu całkiem przez przypadek kupiliśmy pasujące krzesła (oczywiście to M je wybrał ;-) ) no więc już nie miał wyjścia :-D

reklama
Do góry