reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Blat dopasowany do nowej kuchni :tak: a krzesłka, to właściwie takie taborety z oparciem, ale nic innego nie chciałam, bo prawdziwy stół z krzesłami mam w salonie :-D a w kuchni to tak na szybkie jedzenie :-)

reklama
dorotka, bardzo ładne, koniecznie wklej z mebelkami jak już będą mebelki :-)

I w ogóle masz bardzo ładne imię, chciałabym żeby jedna z moich dziewczynek miała tak na imię (jedna już jest Zuzia :happy: ), ale waham się między Dorotką, Liwią a Michalinką :-).

Dorotka 1 - pokoik super .... gratulacje!!!

A ja so Was tak trochę zaglądam i przypominam sobie jak to było...mam nadzieję że Wam nie przeszkadzam:-)

Wpadajcie też do nas do Czerwcówek 2006 ... na poprawę humorków mamy nawet watek rozweselający ;-)

na pare godin wyskoczyłam a tu tyle si enadziało :-D dorotko gratulacje uwieńczenia dzieła, teraz tylko mebelki, ale jesteś jak dla mnie na koncówce, ja bym chciala chociaż stare tapety zedrzeć w poiku Eryka, nie mówiąc o połżeniu nowyc. Ale chybe bede musiala poczekac do kwietnia.

Jola gratuluję umiejetności :)) i wracaj do zdrowia nam szybciutko żebyś mogła tym blatem się nacieszyć:)

fusik, dzieki za odwiedziny:)

reklama
Dorotka fajnie Wam wyszedł ten pokoik :happy: Nie moja kolorystyka, ale ładnie zestawione - koniecznie pokaż zdjęcia gdy już przyjdą mebelki :-)

Jola wracaj szybko do zdrowia :happy:

Byliśmy dzisiaj w nowym mieszkaniu - aż prawie szkoda, że teraz zaczniemy wywalać ściany ;-) Już się nie mogę doczekać przeprowadzki, a tu jeszcze tyle roboty przed nami :szok:

Piotruś dzisiaj chyba mecz rozgrywa - no kopie mnie na całego! :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry