reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiu nie martw sie bardzo,z robotami tak jest,u nas remonta trwal prawie 2 miesiące,a i tak wszystko nie bylo skonczone(np pokoik dla dzidzi)to tylko kwestia przyzwyczajenia,sama zobaczysz a potem po przeprowadzce bedziecie sie z tego smiac:tak:

reklama
Dorotka jeszcze się nie martwię ;-) Zacznę jak przyjdzie czerwiec a prace się nie skończą ;-)
W razie opóźnień zostaniemy tu gdzie jesteśmy - choć nie będzie lekko. No ale w gorszych warunkach ludzie dają sobie radę, więc nie załamuję się na zapas :-)
Tylko żadnych większych zakupów mebelkowych itp. nie mogę zrobić, bo gdzie to trzymać? Nic - najwyżej Piotruś pomieszka jakiś czas w gondoli ;-)

my zaczynamy remont z początkiem kwietnia.... jestem trochę przerażona. ale i uparta. a uparłam się,by go w ciągu miesiąca skończyć. wybieramy się na week. majowy w góry i wtedy może się wietrzyć, a następnie moglibyśmy wstawić meble-znów powietrzyć i sami się wprowadzić... chciałąbym to wszystko zamknąć do poowy maja :-/ zobaczymy co mi z tego wyjdzie :confused:

Cześć kochane mamuśki, ja jak zawsze na sekundę. Idziemy zaraz po garnitur dla przyszłego małża :-D (uwielbiam ten tekst, dzięki Esia) i chciałam Wam podziękować za cudowną reakcje po moim dołującym postcie. Jesteście wspaniałe, i bardzo mi poprawiłyście humor. Dzięki jeszcze raz. Tym razem naprawdę do jutra.:-)
PAPAPA

Dzień dobry :-D Dzisiaj znowu śnił mi się poród - to chyba jakaś senna obsesja, już trzeci raz :zawstydzona/y: Tym razem jedna dziewczynka była normalna, a druga była kotem :szok:
Rany koguta, ja jestem nienormalna!! :-D:-D

reklama
Blanes to tylko dodam, że Małż występuje zamiennie z Gadem. Na szczęście Gad pojawia się o niebo rzadziej :-D

Dziewczyny no niezłe macie sny! Oj lubię takie... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry