Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, alez ja głupia jestem porwałam się z motyką na słońce, bede teraz harowac 3 dni sprzątając i kupując i 2 dni obsługując gości....

U mnie kręgle w firmie są tradycją od kilku miesięcy i odbywają się co miesiąc jak handlowcy na opieprz przyjeżdzają.;-)Ostatnie dwar razy się migałam, bo to nie jest moja ulubiona rozrywka. Jestem niestety kiepska w te klocki, a kule są jak dla mnie za ciężkie i potem mnie ręka boli. No i wczoraj Szef przyszedł do nas i spytał kto idzie i że chyba ja pójdę, bo się nie udzielam. Spytałam jak mam grać z tym moim kulasem, to stwierdził że można też tam dobrze zjeść i wypić. No to jakie wyjście miałam? Nie to żebym się Bossa bała, bo nasz Mareczek jest bardzo bardzo ok i on tak dla żartu, ale chyba nawet sprawiło mi przyjemność takie wyrwanie się z domu na 2 godzinki.

Idę umierać
hehe

Oj jeszcze nie raz będziesz płakać na biegającą szarańczę;-)

Ciekawe czy mnie jutro qpą uraczy żebym miała co zawieźć do badania

Więc pan dr bardzo polecał nacieranie maściami rozgrzewającymi stóp - konkretnie podeszew, wraz z paluszkami. Podobno działa świetnie