reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ojej...dziekuje kochane,nigdy nie usyszalam o sobie tylu milych slow i jest mi tym bardziej milo ze to wlasnie Wy tak mnie oceniacie.Lezka w oku sie zakrecila:)
Dziekuje:*
Zawsze staram sie byc dobrym czlowiekiem i isc przez zycie optymistycznie nastawiona,nie zawsze wychodzi ale staram sie z calych sil ;)

Wypilam wieczorkiem drinusia i ojjjjejujeju heheh :P ''caly wiruje swiat'' :D i ''tra la la la tru tu tu tu'' :DDD
...i tym optymistycznym acentem mowie Dobrunocu :*

reklama
Emmila ja padłam:-D:-D:-D
Jeszcze jak pomoże w gotowaniu to szybko się ze wszystkim uwiniecie:tak::-D:-D:-D

My dziś na dłuuuuuugim spacerze... Strasznie nas przewiało, ale za to Zu zasnęła migusiem.
Jutro większe zakupy przedświąteczne i na samą myśl dostaję dreszczy...​

Krzysio -na zięcia :tak::-Dcudek mały
Livka też psiąta ,wczoraj wlazła ze spuszczonymi ratopkami do -klopa,naszczęście miala na nogach kozaczki,:szok::-Dchciała jak mama siusiu
Choinka ubrana -narazie bo czają sie Livka i kotka nuna:tak:

Emmila mi się odpala tylko kawałek filmu :confused: ale i tak szczękę zbieram z podłogi - co za Słodziak!!! :-):-):-)
toska grunt to się dobrze ustawić :-D Stasiek już ma przyszłość zapewnioną :-D
anielap ja wprawdzie świątecznie to nawet palcem nie kiwnę :zawstydzona/y: ale jutro na miesiąc przyjeżdża moja przyjaciółka z mężem i 4,5 m-cznym synkiem, więc zakupy już zamówiłam w necie ;-) Wystarczającym obciążeniem jest konieczność rozpakowania tcyh worów ;-) A poważnie - nie wiem co byśmy jedli, gdyby nie taka możliwość :zawstydzona/y:
Dzagud jak kopytko? Oby lepiej! Może trzeba powtórzyć kręgle? ;-)

Po dniu trolla przyszła noc trolla - jestem nieprzytomna :dry: I tak już pewnie zostanie na najbliższe pół roku ;-)
Piotruś biega, przytula się do Małej, wpycha Jej smoka do pyska (jak ma odwróconą głowę, to ją przekręca :szok::-D) i ogólnie dom wariatów trwa ;-)
Zapomniałam Wam napisać, że chyba musimy zmienić Małgosi imię :baffled: Na Edyta, Edwarda - no cokolwiek, od czego zdrobnieniem może być "Dzidzia", bo tak już zostanie :-D:-D:-D

Witam was w niedzielne wczesne popoludnie( w kazdym razie u nas:-D). Musze wam powiedziec ze wczoraj cos we mnie wstapilo i mialam tyle energi ze caly dom wysprzatalam, latalam od rana do nocy ze nawet nie zauwazylam ze to bylo juz po 21 i trzeba dac malej kapiel i polozyc spac:szok::-). Normalnie sprzatalam wszystko, nawet lodowke i w lodowce umylam, w mikrofalowce, lazienki, podlogi, uporzadkowalam w szafach, kurze itd. Az jestem soba zachwycona bo zbieralam sie i jakos nie moglam sie wyrobic a tu w jeden dzien mam prawie wszystko pokonczone. Jedynie co to przewrocilam Emme i strasznie bylo mi przykro, bo tak sie jakos obrocilam i jej nie zauwazylam i ja popchlam dosc mocno i upadla prosto na plecy. Jejku jak mi jej zal bylo!:zawstydzona/y::-( Myslalam ze sie zaplacze razem z nia. A na dodatek jak robilam jej kapiel to siegala raczka do wanny (jeszcze nie byla w srodku) i sila ciezkosci sie przechylila i wpadla na buzie do wanny. Jeszcze na szczescie wody nie bylo. No ale ugryzla sobie usta i jej troche spuchly od srodka i teraz ma strupki. Jejku jaka ja wredna matka wczoraj bylam ze dwa razy krzywde wlasnemu dziecku zrobilam.:-(:-( Az jestem sama zla na siebie:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry