reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

I ja wpadam na moment. Mój kręgosłup i noga błagają o litość, Magda przeszkadza niemiłosiernie i usypia z wrzaskiem i na siłę. :baffled:Dobrze choć że starsze dziecko przeszkadza prababci i babci a nie mnie, bo bym zwariowała.;-) Szopka, do tekstu o pomocy Małża dobrze dobrałaś emotkę z przymrużeniem oka.:crazy:;-)Ale za karę zostawiłam mu najcięższe roboty i teraz on się buja.:-D

I ja także życzę Wam i całym Waszym Rodzinom,
oraz naszym najdroższym Czerwcówczątkom wspaniałych Świąt spędzonych w radosnej atmosferze, kupę śniegu i prezentów po szyję.
Wielkie świąteczne buziaki Babyboomowa Rodzinko
od Jagody, Tomka, Weronisi i Madzi.
swiateczne_gify_dodatki_org17.gif

reklama
Kochane,
z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy aby
w każdej kolejnej chwili życia
napełniało Was szczęście .
Wszystkiego co pięknem życia jest, na dziś i na jutro, na zawsze.
Zuzia, Karolina i Marcin

Witam dziewczyny nie mam siły Wam skłądac pięknych życzeń, więc Po Prostu Szczęśliwych i wesołych Świąt
Nie mogę się pozbierac napewno dzisiaj w wiadomościach słyszałyście o wypadku w Elblągu, tj zatrucie czadem. Zmarły dwie(Otylia i Karolinka) z trojaczków mojej bliskiej koleżanki, ich babcia a trzecia, Łucja i dziadek walczą o życie. Matko jakie one słodkie i urocze były, takie perełeczki, nie może to do mnie dotrzec, nie mogę sobie nawet wyobrazic jak się czują Beata i Kamil(koszmar). To taka bezsensowna śmierc, cóż one zawiniły(miały niespełna 4 latka) Łucja jest w Gdyni w komorze Hiperbarycznej. Trzymajcie kciuki, módlcie się moze to coś pomoże chociaż ja już wiem że Boga to nie ma

przepraszam :-( nie nadrabiam, nie mam coś nastroju na pisanie :dry: jakaś deprecha zimowa czy cuś :confused:

IZKA
kciuki zaciśnięte :tak: pomachaj nam z samolotu :-D

SIWUCHA
matko, słyszałam o tym wczoraj :-( straszna tragedia, ryczałam z moją mamą :-(
kciuki za Łucję trzymam, oby mała powróciła do zdrowia, w końcu Boże Narodzenie to czas cudów, niech więc ten cud nastanie!
[*]
[*]
[*] dla Otyli i Karolinki oraz dla ich Babci

Ostatnia edycja:
Pieknych,spokojnych,szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia:-) i samych cudownosci w nadchodzacym Nowym Roku!!!
Dzagudek trafila w sedno piszac o ''Babyboomowej rodzince'':tak:.
Calujemy Was najmocniasciej:*
Amelka,Olka i Janusz :-)

Kochane moje

Zycze Wam zrdowych i spokojnych Swiat spedzonych w gronie najblizszych.Oby przyniosly mnostwo radosci i ukojenia.Pogody ducha i samych szczesliwosci.
Elmaluszek z rodzinką.

Izka-kciuki zacisniete zebyscie cali i zdrowi dotarli na wigilie.

reklama
Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęsliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby wasze twarze i twarze waszych najlbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku dobremu.
Kotek z rodzinką:-)

Izka ja też trzymam kciuki za Wasz dojazd na święta:tak:.
Siwucha tragedia straszna:-(, modlę się za Łucję wierzę że uda się ją uratować.
Ja poproszę o wasze kciuki co by nie urodzić w swięta, wczoraj lekarz oznajmił ze rozwarcie na 2 palce, szyjka skrócona teraz tylko czekać na skórcze:szok:. Widać mała się juz pcha na świat:tak:. Buziaczki kochane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry