Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogromna tragedia:-( trzymam kciuki i pomodlę się o malutką i jej dziadka

czas pokaże.

zasnac nie mogla z wrazenia:-)Jeszcze poznym wieczorem zwalili sie nam ''kolednicy'' znajomi z dzieciakiami i naniesli tyle prezentow dla Ameli ze caly ranek spedzamy pod haslem '''wooooow'' i ''oouuuuiiii'' oraz ''oooooooo'':-)

poszla spac w kiecce falbaniastej
ale szczesliwa byla

Przypomnę historię - najpierw Piotruś złapał wirusa (katar do pasa, kaszel gruźlika), wydobrzał to Małgosia dostała zapalenia oskrzeli (katar + kaszel jak u brata). Małgosia wydobrzała, Piotrusiowi wrócił katar + kaszel, po 2 dniach Małgosi wrócił katar, Piotrusiowi dołączyła gorączka, Mateuszek (Synek przyjaciółki, która mieszka u nas od poniedziałku) dostał kataru. Emotka
Od kilku dni z dużą regularnością cierpi i wrzeszczy wieczorami przeciągającymi się późno w noc...
Gwiazdka na czubek wciąż leży. Że o bombkach nie wspomnę - Piotruś na Wigilii u dziadków prawie zeżarł jedną

Nic dodac nic ujac. .Trzymajcie sie dzielnie. Kciuki odpalone...
(powod glupi) No, a ja pogotowalam, opieklam sie jak szalona torta nawet zrobilam!!!!! i teraz sama sie nim delektuje, a kij im w oko...Wiecej dla Nas
;-)
Dziadkowie kazali nam cały czas odpoczywać
Nie pamiętam kiedy tak sie wyspałam:-) Nie objadłam się za bardzo, bo przed świetmi złapała mnie grypa żoładkowa. Nie wiem czy się chwaliłam, ale Kornel został "aktorem" ;-) Wprawdzie sztuka poważna "Lalka" w Teatrze Polskim we Wrocławiu, ale rola jak na razie podrzędna, mimo wszystko jestem z niego bardzo dumna :-)