Dzagud
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Anielap, a ja zapomniałam Ci pogratulować Jadka w domu
Podajecie coś Zu na to niejadkowanie że się tak nawróciła???? No ale najważniejsze że w końcu je i możesz być spokojna.
Gingeros, ja polecam ten tran owocowy - już pisałam o tym chyba do Elmaluszka. Miałam kiedyś cytrynowy i podawałam Weronice, a ona mało nie haftowała (choć uwielbia wszelkie lekarstwa). Fakt, nie był za dobry - mimo smaku cytrynowego czuć było że to tran. Natomiast ten owocowy dziewczyny biorą bardzo chętnie i się dopominają. Ma smak owocowej gumy do żucia.
Pirzonku, oby ciąża do końca przebiegła tak fantastycznie.:-)
Szopka, a Ty wreszcie zacznij o sobie trochę myśleć.
Co to za wyprawy z których wracasz połamana???? Dobrze że idziesz do tego drugiego lekarza. Trzymam kciuki żeby był lepszy od poprzedniego.
Podajecie coś Zu na to niejadkowanie że się tak nawróciła???? No ale najważniejsze że w końcu je i możesz być spokojna.
Gingeros, ja polecam ten tran owocowy - już pisałam o tym chyba do Elmaluszka. Miałam kiedyś cytrynowy i podawałam Weronice, a ona mało nie haftowała (choć uwielbia wszelkie lekarstwa). Fakt, nie był za dobry - mimo smaku cytrynowego czuć było że to tran. Natomiast ten owocowy dziewczyny biorą bardzo chętnie i się dopominają. Ma smak owocowej gumy do żucia.

Pirzonku, oby ciąża do końca przebiegła tak fantastycznie.:-)
Szopka, a Ty wreszcie zacznij o sobie trochę myśleć.
Co to za wyprawy z których wracasz połamana???? Dobrze że idziesz do tego drugiego lekarza. Trzymam kciuki żeby był lepszy od poprzedniego.
A połamało mnie bo trochę pobiegałam z sankami by młody miał radochę. U nas mróz teraz mniejszy więc na chwilę wyjdziemy i dziś, tylko już nie będę biegać..
. Na płukanie głowy musiałam wejść z Natalią do wanny i dopiero spłukać jej włoski, a i tak był krzyk
. Nie wiem jak umyje następnym razem
. Jak tylko usłyszy, że myjemy głowę Nati od razu mówi "nieee"