reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
A ja wróciłam z Czarkiem z kontroli, odebraliśmy wynik posiewu (jałowy), wcześniej odwieźliśmy babcię czyli moją mamę( uff;-), szczerze mówiąc wolę do pomocy teściową i Czarek też - wyobraźcie sobie że zaprowadzał babcię pod drzwi i robił papa i w ogóle krzyczał "babcia nie" kiedy tylko się do niego zbliżała:baffled:) i zrobiliśmy krótki spacer i teraz Czarek pięknie bawi się u siebie co chwilę przybiegając i prosząc o jedzenie :happy: Już prawie zdrowy, w uchu nic się nie dzieje, tylko jeszcze trochę mokro pod noskiem.

Anielap
ty to wiosnę chyba już poczułaś :-) Nie pozwól się długo prosić i pokaż w nowej fryzurze.

Agik
no ładnie cię męzyk urządził z tą wymianą okien w środku zimy. Ja bym na twoim miejscu ewakuowała się razem z Wojtkiem i pisaniem pracy do dziadków a mężuś niech posprząta bałagan.;-)

Gośka ale Livka kumata.:tak: Mój Czarek siebie na zdjęciach nazywa dzidzią, a swojego imienia nigdy nie wypowiada chociaż całą rodzinę po imieniu potrafi nazwać.

No właśnie, ja tu też przez cały dzień zglądam i nic. No to przecież do siebie pisać nie będę...:-(

Szopka, Magda na siebie w lustrze też mówi Dzidzia. Czasem powtórzy Madzia, ale to dopiero jak Jej powiedzieć. A ostatnio ucieszyła bardzo moją Ciotkę, bo jak Ją poprosiła aby powiedziała Danusia, to powiedziała ... siusiusia. Ciotka piała z zachwytu, bo tak Jej jeszcze żadne z dzieci nie nazwało.:-D

Jutro wieczorkiem przylatuje moja mamusia kochana:)
Juuupiii!Tak strasznie sie ciesze:)))
Sprzatam,zkupki zrobilam z ulubionymi smakolykami mamy,posciel wyprasowana,pachnaca....no prawie gotowam:D

Jeszcze nie udalo mi sie zlapac siuskow Amelkowych:PAle twardo i konsekwentnie prubuje:)

Buziaki i zdrowka dla wszystkich:*

Prawda Agik:)
Idziemy w sobotke z mama na miasto poimprezowac,piwko juz sie chlodzi:D
Przez pierwszy tydzien pewnie bede niobecna,musimy sie zmama nacieszyc soba:)ale obiecuje ponadrabiac!!!
Buziaki kochane:*****************

Zeżarło mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chciałam usiąść chwilę, odpoczać, bo pakowanie jeszcze przede mną, a tu mnie gupi komp wkurza....:angry::angry::angry:

Krótko:

Szopka cieszymy sie że u Czarka taka poprawa.

Moja Zu na siebie mówi "JUJA". Jak ją pytam "jak masz na imię dziewczynko?" odpowiada "JUJA":-):-):-).
Na kubusia puchatka mówi " pubu...ś" To "ś" to po takiej krótkiej przerwie. Kąpiel to "pompu", a kapcie:-D:-D:-D "papy". Od zwsze leję z tych kapci:-D Ja jestem "nieja"(Aniela), tata to "daje" (Darek).

Olla miłych chwil spędzonych z mamą:tak: Będziemy tęsnkić, ale bawcie się dobrze.

Dzagud ja to pomyslałam, ze co się stało, że nic dziś nie piszesz... A kto nas będzie do pionu ustawiał? Olla zniknie na jakis czas to ktoś nas musi w tyłki kopać:tak::-D

Ja melduję że na weekend znikam. Zamierzam nałykać się górskiego izerskiego powietrza i wrócić z jeszcze większa energią. Szopka, masz rację, chyba wiosnę poczułam:tak:
Zdjęcia będą, po weekendzie.

Pozdrawiam Was gorąco.​

dzien dobry paniom :-)
Agik-no to faktycznie niezle z tym remontem, akurat w zime:sorry2: Moze faktycznie sie przeniesiesz razem z Wojtusiem?
Anielap-super ze masz przyplyw takich pozytywnych fluidkow :-) Ja tez prosze o zdjecie fryzurki!
Olla-naciesz sie mama, sama wiem co to znaczy jak sie raz na sto lat widzimy :-)
Szopka-a moze Czarus sie za Toba stesknil i dlatego tak na babcie zareagowal?
Pozdrowionka dla wszystkich chorowitkow.

A ja sie wzielam ostro do nauki! Mam nadzieje ze ta cholerna biurokratyczna maszyna przemieli moje dokumenty i zdaze podejsc do egzaminu w kwietniu, bo jak nie to nastepny termin w pazdzierniku...:baffled:...:baffled:...:baffled:...:baffled:...:baffled:...i tu brakuje mi emotki walniecia w leb...

I wy narzekacie ze nikogo nie ma jak wchodzicie na BB...co ja mam powiedziec, przewaznie jak wchodze to nikogo nie ma, bo bezczelnie wszystkie chrapia...:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Izka, no widzisz, pogadałabym z Tobą, ale teraz to Ty bezczelnie chrapiesz.:-D

Olla, cieszę się razem z Tobą i strasznie zazdroszczę relacji jakie masz z Mamą. Aż się przyjemnie to czyta.:tak:Mam nadzieję że kiedyś moje dziewczynki też tak będą mnie kochały jak będą dorosłe.:sorry2:

Dziś idę z Weroniką na kontrolę, ale chyba tak przy okazji wezmę ze sobą Magdę bo mi się cóś nie podoba. Od wczoraj marudna, sama nie wie co chce, popłakuje i histeryzuje bez powodu, do tego od czasu do czasu brzydko kaszlnie. A biorąc pod uwagę że to piątek, wolę sprawdzić czy się coś nie zaczyna bo potem będę wystawać w kolejkach na jakiś ostrych dyżurach wśród gromady chorych dzieciaków.:baffled: Tak że zobaczymy czy coś się tam czasem nie kluje.:crazy:
I ja jakoś dziwnie się czuję. Nie dość że rano dostałam @, brzuch mnie boli jak dawno już nie bolał, do tego jak się rano malowałam to nagle mi się zrobiło tak niedobrze, że gdyby nie @ to bym się zaczęła zastanawiać... Do tego boli mnie głowa (ale to może być od @ bo często tak mam) i zaczynam kichać... Ale będą jaja jak się okaże że teraz mnie złamie.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry