Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anielap nie zazdroszczę bólu zęba:-(Od razu mi się przypomina jak miałam wyrywaną ósemkę, brrrrrrrrr. Ja już wolę poród niż ból zęba![]()

Oczywiście żeby się nie skończyło, zyczę z całego serca..
Tak mi wyje teraz że zaraz ją uduszę...Tak mi wyje teraz że zaraz ją uduszę...

bo wszystkie sąsiednie działki jeszcze niezabudowane 

nic, że już sporo literówek musiałam poprawiać 

Obiecuję piękną fotkę :-) :*Esia, no problem, już wyciągnęłam i sobie naszykowałam. Szkoda by było, bo sweterek jest śliczny, calutki bialutki i ani razu nie noszony.![]()

Ja zeszłego lata znielubiłam motocyklistów, bo traf chciał, kilka razy pod rząd przejeżdżając dodawali gazu akurat koło wózka, w którym spał Piotrek - a mnie
strzelało, że tacy bezmyślni ;-)

Na szczęście natychmiast wyłowiono malucha, a potem już tylko jego tatuś brodził i wyławiał sprzęty - ale szok... Jakieś takie "cygańskie" towarzystwo i widocznie nie przypilnowali
Mało zawału nie dostałam.
Strasznie smutny widok...
Obie są już praktycznie zdrowe, choć antybiotyk mają brać obie po 10 dni. Lekarka na kontroli powiedziała, że Madzia, mimo braku wysypki też najpewniej przeszła szkarlatynę, tylko taką "bezwysypkową", stąd ten antybiotyk na 10 dni na wszelki wypadek. Zwolnienia na razie nie brałam, bo nie mogła mi wypisać w piątek bo by się zdublowało, więc kazała mi przyjść w poniedziałek lub we wtorek. Ale szczerze mówiąc tak mam dość moich chorowitek, że chyba z radością wrócę do roboty.
W poniedziałek przejdę się na ponowne "cementowanie".;-)
Zazdroszczę kreatywności i umiejętności. No i miejsca do trzymania tego, bo jak widziałam na NK, to macie spoooore możliwości.
Oby tak zawsze...

)
Ja się wczoraj dowiedziałam, że u mnie w mieście będzie otwierany Klub Malucha i tak się zastanawiam czy tam nie zapisać Wiktorii:-) Otwierają go od czerwca, ja bym ją dała od września:-)
i oby sielanka trwała cały czas

Tak powiedziała doktorka, ale ja i tak będę jej robiła badania krwi niedługo