• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia-ło matko,coz za historia,tez bym juz nie poszla do takiego parku;-)
Anielap-no chyba sie przelamie i odwiedze rzeznika przy pierwszej wizycie w pl.A domek mam nadzieje ze uda sie skonczyc do wtorku:tak:
Dzagudku-zycze wiele cierpliwosci do dziewczynek i zeby szybko wyzdrowialy.A moze to i dobrze ze Madzia bedzie juz miala szkarlatyne za sobą(no chyba ze to mozna miec kilka razy,ja nie wiem);-)
Jolka-mam to samo zero sasiadow zero problemow jak to mowia:-D
Agik-Wam tez szybkiego powrotu do zdrowka

Dobra wklejam fotki domku tylko zaznaczam zesmy w polowie roboty dopiero:-D
Ale jakby ktora chciala sie pozbyc dziecka na pol dnia to polecam.Amelka juz sie wprowadzila z gratami i tam przesiaduje i sie sama bawi:tak:Teraz moge w spokoju posprzatac,ugotowac powiem wiecej nawet sobie film moge obejrzec w dzien:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Elmaluszek zdolna kobitka z Ciebie:-):-):-):tak::tak::tak: Ja właśnie dzwoniłam do mamy i mają mi dać taki materiałowy domek po mojej młodszej siostrze:-). Mam nadzieję, że zadziała on na Wiki jak na Amelkę:tak:. Ciekawe tylko gdzie ja go postawię, będę musiała chyba złożyć kojec:baffled:

Elmaluszku śliczny domek :tak: zazdroszczę zdolności :tak:

Dziś kaca nie było :-D tylko trochę suszyło mnie w nocy ;-)

Dziś ściągnęłam Maksowi pieluchę i całe popołudnie latał bez :sorry2: dzisiejszy wynik to 13:0 dla Maksa :baffled::confused: ciekawe kto pierwszy się podda :sorry2:;-)

Elmaluszek-fiu, fiu, jestem w ciezkim szoku jakie ty masz zdolnosci!!! W ogole super pomysl i chyba sprobuje cos takiego zbudowac, normalnie rewelka.
Esia-historia z parkiem mnie powalila.
pozdrowionka dla wszystkich :-) do nas wlasnie przyjechal dziadzia wiec jest wesolo, co prawda zmeczony po 20 godzinach podrozy ale niunia juz zdarzyla go wytargac za wasy :-)

Witam z rana

Dziekuje dziewczyny za komplementy:zawstydzona/y:
Amelka cala noc strasznie kaszlala ale teraz cos nie slysze.Chyba ja zarazilam jednak.Jak dzisiaj nie przejdzie to jutro jedziemy do lekarza co by osłuchal czy jest czysto.

Milego dzionka:tak:

Ale byłam wniebowzięta, że mi chłopaki na chwilę z domu znikną, już mało mnie to interesowało gdzie ;-):-D
A to rozumiem doskonale :tak::tak::tak:
kingug klub malucha też mi chodzi po głowie... Nie wykluczam dla Piotrka od września :tak:
elmaluszku :szok::szok::szok: Ale żeś cudo zmajstrowała!!! Jestem pod wrażeniem!!! Ja latem szykuję się na budowanie "namiotów" na tarasie - będę miała się na czym wzorować :tak:
Zdrówka dla Amelki!
jolka :-D 13:0 to brzmi dumnie :-D:-D:-D Powodzenia, żebyś się przynajmniej z 1 odkuła :-D

Chłopaki na basenie :-) Młoda zalicza drzemkę - jak ja lubię takie przedpołudnia...
Miłego dnia wszystkim! No i choć złamanego goździka od Waszych facetów ;-)

Elmaluszku super chata.
174.jpg

UDANEGO DNIA LASECZKI

Goska-uwielbiam nasturcje:tak::tak::tak:Kojarzą mi sie z moim dziecinstwem,zawsze bylo ich pelno w ogrodzie:-)
Esia-super ze chociaz raz w tygodniu masz chwilke coby odetchnąć:tak:;-)

Wiecie co ja mam ostatnio straszny problem z obcinaniem paznokci Amelkowych.Zawsze robilam to na spiocha ale teraz sie budzi.Normalnie nie ma mowy zeby obciac je swiadomie.No i dzisiaj wzielam papierowy pilniczek i jej spilowalam.Siedziala grzecznie i obserwowala,wiec tak zalatwilam wszystkie 10.Tylko ja nie jestem pewna czy oby takim maluszkom mozna robic takie zabiegi:confused:(tylko juz bylam zdesperowana bo Amelka szrame na buzi sobie zrobila pazurskiem)

Elmaluszek-po porodzie zapytalam sie w klinice jak mam obciac takie minipaznokietki i uslyszalam ze takich malych sie nie obcina tylko opilowuje. Nie mialam jednak cierpliwosci i obcinalam malymi nozyczkami. Takze wychodzi na to ze nie tylko mozna ale jest wrecz wskazane :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry