reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud relacja obejrzana - nawet Tomek chyba mignął przez moment (w takiej kurtce z białymi pasami?). Ręce opadają to mało powiedziane :baffled: Paranoja...
No ale cieszę się, że dostaniecie miejsce dla Madzi :tak: I już zacieram ręce na minę teściowej od września :cool2: (bo ja takiego dobrego serducha jak Ty to nie mam ;-)). A zadowolona aby była po tej rozmowie "kwalifikacyjnej"? :-D
anielap Piotruś na razie ma taki trójkołowiec z pałąkiem do pchania, ale nie wychodzimy z nim na dwór (przynajmniej na razie - bo ja z wózkiem z Małgosią i Piotrkiem na rowerku to już bym sobie w łeb strzeliła ;-)). Ale na urodziny myślimy, by kupić rowerek bezpedałowy :tak: O ile Piotruś będzie na tyle stabilny (teraz by się na nim zabił raczej ;-)).

reklama
Dzagud oglądałam ten reportaż i jestem ciągle w wielkim szoku:szok::szok::szok: Mówili, że 4 osoby wypadły z listy bo były nieobecne to może Tomek jest przesunięty wcześniej:tak:;-) Mam nadzieję, że jutro wszystko się uda i Madzia od września będzie dreptać do żłobka.:tak::tak:
Anielap tego rowerka nie znam, też mamy taki na trzech kólkach:-)

:tak:Esia, no dobrze widziałaś.:tak:Tomek nie tylko mignął - stał przy furtce jak ten reporter gadał dość długo z facetem. Tomek ma na sobie ciemną kurtkę z biało czerwonym pasem. A i tak mu powiedziałam że cykor z niego, bo ci ludzie z którymi facet gadał na początku to była "paczka" Tomka. Z nimi stoi i się zakumplował. Jak przyjechałam to byli już w dobrej komitywie.:-D No i co? I jak facio z kamerą do nich podszedł to ten zwiał od razu.:-D
Kingug, z tego co widziałam, to sprzed nas na razie "wypadła" jedna osoba. Nam to jakoś specjalnie różnicy nie robi, ale uwierz mi, ludzie z pierwszych 50 miejsc na liście nie ruszą się na krok sprzed żłobka, bo mają praktycznie gwarancję dostania się.
Jak chcecie, to znalazłam na stronie reportaż z wcześniejszej godziny, też tam mój Małż "miga".;-)
Rodzice koczują przed żłobkami - Stolica - TVN Warszawa - 31.03.2009

Ostatnia edycja:
Esiu - zapomnialam Ci napisac... Kochana tulu tulu. wysylam ci cieplutki wiaterekz wysp by Ci chmury rozpedzil i abys wiosennego powera dostala. A.. i podziwiam mamy 2-lub wiecej szkrabkow. :tak:

Chciałam Was zapytać o rowerki na wiosnę dla dzieciaków. Jakie macie i co polecacie. Zu w ubiegłym roku dostała taki różowy cukierkowy i wstydzę się z nim wychodzić:zawstydzona/y: Poza tym wolałabym coś solidniejszego. Moze HAUCK? Znacie?
jeśli chodzi tobie o ten, to dzisiaj do mnie przyjedzie ;-) właśnie krąży z kurierem :-D
d-01-893135a.jpg

oglądałam ten rowerek w sklepie ;-) ten różowy z księżniczką ;-) pani mi go zachwalała, sama taki dla synka kupiła :tak: jej mały trzy sezony już nim jeździ ;-) próbowałam posadzić na nim Anta, ale cholera usiąść nie chciała :sorry: pewnie przez ten róż :laugh2:
jeśli kupujesz na allegro, uważaj na tańsze podróby ;-) wyglądają tak samo, a materiał ponoć kicha ;-) pani w sklepie tak mówiła ;-)

DZAGUD
ja miałam oglądać, ale 39,5 się zaczęło :zawstydzona/y: ale zaraz poszperam na necie ;-)

Dzagud czekamy na wieści....

Gingeros właśnie taki mi się spodobał i czytałam że dość solidny:tak: Jak już dojedzie pisz koniecznie jakie wrażenia.​

reklama
Dzagudku i jak? T przetrwał noc?
anni dzięki :* Oj, przydałby mi się taki wiaterek, przydał...
Wczoraj miałam hardcore - Małż po pracy szwendał się próbując coś załatwić z autem :baffled: Wpadł jak po ogień i po 10 minutach wybył na zebranie wspólnoty :baffled: Wrócił 15 minut po tym, jak skończyłam kąpać i kłaść dzieciaki i już leżałam na pysku :dry: Milutko. Chylę głowę przed wszystkimi mamami, które całymi dniami są same - pojęcia nie mam, jak wyrabiacie - no czapki z głów! :tak:

Miłego dnia - widzę piękne słonko, zapowiada się ładnie :-) (szkoda, że wszystkie wiosenne kurtki są w jakimś niezidentyfikowanym pudle i mam tylko puchówkę...)

Dzagud gratulacje!!! Bardzo się cieszę!!!
Co na to teściowa? :-p:-D:-D:-D

Do góry