reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

My właśnie wróciliśmy ze spacerku (na ,którym goniłam koło od wozka-co jakies 5-6 metrow,myslalam ze mnie szlag trafi:wściekła/y:) Miki śpi:-) zahaczyliśmy o Aptekę :szok: i 70 zeta w tył i nic takiego nie kupiłam cebion, vibovit,nurofen.:baffled:mam nadzieje że mu przejdzie i się w coś brzydkiego nie rozwinie :-(

Gingeros -super miał na spacerku i dwie kobietki go wyręczają ,ucz tak dalej a synowa na skargi będzie przychodziła:-D

reklama
U nas tez sie pieknie rozpogodzilo,az chce sie zyc....jak bedzie cieplusio to idziemy na ogrodek:)

Szopka w Kurwi bedziemy od 18 lipca do 1 sierpnia :))) Ojjj bedzie sie dzialo:DDD

Gingeros
,no w koncu Paniczyk,a Paniczka trza pchac....dobrze ze nie nosic tez :p Sliczne zdjecie :)

Gusia
no ceny lekow mnie przerazaja!Trzymam kciuki zeby nic brzydkiego sie nie rozwinelo:)

Ja tak tylko doczytałam o drogich lekach!
U nas jak wyszło AZS to w aptece zostawiłam ok. 200 zł, a za wizytę i badania 250zł. -dziękuję :szok::wściekła/y:

Kurcze brak czasu dzisiaj.Wieczorkiem Was poczytam.

Chcialam tylko napisac ze Amelia dzis mi wpadla w mega histerie az myslalam ze zawalu dostane.Poszlo o zabawki jej kolezanki.Kurde rzucala sie,plakala ponad godzine,az nie mogla lapac oddechu.Teraz spi juz z poltora godziny i jeszcze sie przez sen zanosi.Musze ja obserwowac.

Njo dzien dobry,teraz bo ciezko siebie widze za kilka godzin:baffled:Jestem w piwkowym błogostanie tylko rano dopadnie mnie rzeczywistosc i kac co najgorsza:angry:

Gingeros-Antonek super w zyciu sobie poradzi,reke na pulsie trzyma widac:-DRowerek superowy:tak:
Dzagud-zdrowka dla dziewczynek;-)
Toska-ja ci powiem tak.Traktor to konkretna sprawa.Wie chlopak czego chce:-DJa ostatnio musialam wracac 10 razy do zyrafy,mimo tego ze calego zoo nie dalo rady obejsc w ciagu dnia:happy::sorry:A lwy co tam,male łuf łuf bez entuzjazmu i ucieczka do....zyraf
Agik,Gusia-nie bede kusic bo sama chcialabym mieszkac w pl,ale tutaj lekarstwa na recepty sa za darmo dla wszytkich dzieci do 16 roku zycia
Olla-katarek a sio i juz do ogrodeczka:-)
Esia-troche krowek pleeeease, slina leci a u nas w polskim sklepie kruche a mnie sie chce takich swiezych ciągutek;-)
Szopka-ciesze sie ze Cie troszku uspokoili.Co sie zle zaczyna to sie dobrze konczy;-)Juz nielugo przywitamy zdrowiusienkiego Tymusia na swiecie i bedziemy gratulowac spokojnej mamusi:tak:
Aniajw-dobrze ze zdroweczko Natce wraca:tak:Sie nalezy oczywiscie
Kingug-super ze pogoda dopisuje,u mnie wieczor z deszczem,a dzien ladny.Korzystajcie bo kwiecien plecień;-):baffled:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiii;-)

Ostatnia edycja:
Elmaluszku no w Lidlu sa takie ciagnace!!!!Polskie ale piszu po Niemiecku chyba na nich....no Janek sie zazera!!!!
Na kaca w sam raz :D

Ja dzis troche zmeczona po silowni,zaszalalam,gdyby nie sauna po to zakwasy by mnie zniszczyly....ale samopoczucie wzorowe:)

Brakuej mi pomyslow na dietetyczne dania dla mnie ale takie dietetyczne serio,serio.Wiecie dla mnie podstawa zywienia byly ziemniaki,makarony,pieczywo:zawstydzona/y:Teraz tego wszystkiego nie jem no i nie wiem co zjesc....

Pliiiiisss podeslijcie jakies pomysla:sorry:

milego weekendu!

POwklejalam zdjeciucha na zamknietym...nareszcie :p

A tu Amelka dla dziewczyn ktore nie maja jeszcze wstepu :*

Cześć wszystkim:-)
Olla ale fajoskie kitki ma Amelka:-):-)śliczna dziewczynka:tak: Co do diety to jedyne co przychodzi mi do głowy co zastąpienie białego pieczywa chlebem Wasa, ja tak kiedyś robiłam i po miesiącu efekty były:-) Ziemniaki i makarony to może zastąp ryżem;-)
Elmaluszek i jak masz kaca?;-) Moja Wiki też się zanosi, ale przez sen jej się nigdy nie zdarzyło:baffled: Mam nadzieję, że Amelka już zapomniała i czuje się lepiej:-)
Szopka dobrze, że jesteś spokojniejsza i życzę Ci pomyślnego rozwiązania:-)
Dzagud Twoja Weronika ma chyba dzisiaj urodziny:-) Tak więc z okazji Jej Święta życzę dużo uśmiechu, samych radosnych dni i przede wszystkim dużo zdrówka:tak::tak::tak:
Aniajw dobrze, że Nati już lepiej się czuje;-)
Gingeros rowerek super, a właściciel jeszcze bardziej superowy:-):-):-):-)
Gusia, Agik ano w aptece zawsze zostawia się sporo kasy:wściekła/y:
U nas dziś prawie lato:-) No jest tak pięknie, że aż miło:-) My siedzimy całe dnie na placu zabaw, albo na balkonie. Wiki odkąd tyle przebywa na świeżym powietrzu to lepiej śpi w nocy:-) Teraz usnęła a ja biorę się za jakieś porządki:tak:

Olla-kolo mnie nie ma lidla,ale przy okazji jak zachacze to sobie sprawie paczuszke.;-)
Kingug-no jest kac jest,jak chorera:baffled:Jak by tego bylo malo dostalam @ i chyba juz wszystko co mozliwe mnie boli:-pA ja krzycze o pomste do nieba:-DAmelka na cale szczescie doszla do siebie(sie wystraszylam) i oczywiscie buszuje

reklama
A ja mam noc do tylu...Misia wczoraj brala ostatnia dawke infanrix hexa i...rzygala w nocy jak maly kot...jesuuu, co pol godziny. Dzis juz tylko w przychodni zwymiotowala. Poki co spokoj. A lekarka, ze albo to po szczepieniu, albo od zabow - ida jej 5-ki :szok: albo wirus jakis..No to mam rozeznanie:baffled:

Do góry