Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,pies szczeka brrrrr chyba niemam za dobrego dnia :-(i jeszcze boli mnie kegosłup ,szczelił mi wczoraj jakos tak dziwnie sie nachylilam sie nad Mikolajem i go podniosłam i juz tylko krzyczałam MMaaaaaarrrrrrrccccccccciiiiiiiinnnn i mnie podnosił z podlogi a dzis chodze jak pokrecona-i chyba sie nie wymigam od lekarza:-(.A jeszcze spacer z moim DIABŁEM WCIELONYM
poszlam z nim na spacer wzielismy samolot na kiju do pchania,i wozek jak by mu sie odechciało chodzic-i to byl wielki blad niewiedziałam co łapac -dał popis chcial gonic samochody na ulicy i furja ze mu niepozwalam
to moje dziecko to OSZOŁOM
lece bo beksa sie obudzila
Dziś poszłam i się obcięłam. Nie jest to super krótka fryzura, ale podoba mi się i jest kompletnie różna od takich jakie miałam do tej pory.
Później zamieszczę zdjęcia przed i po. Jeszcze chodzi za mną zmiana koloru. Dziś w gazecie zobaczyłam fryzurę (którą mi mniej więcej zrobiła fryzjerka) i odpowiedni do niej kolorek - delikatny brązik z refleksami. Chyba się zdecyduję jeszcze przed majówką, bo ten blond to już mi się przejadł.;-)
No i fakt że po wszystkim zobaczyłam w oczach błysk akceptacji. Oczywiście nic nie powiedział bo do pochwał to On ostatni, ale błysk był.;-)
Sprzęt sprawdzony ale nie jestem aż tak bardzo zadowolona. Niech mi się dziewczyna kierować nauczy, bo ciężka sprawa....
Prace Antonkowe bardzo twórcze:-) Ale musisz być dumna.