Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Później już nie patrzyłam ile mam
Teraz wyglądam jak przed ciążą:-)
Ostatnio jakiś obcy pies zaczął do nas dolatywać i skakać na nas. Ja dostałam takiej nerwicy, że szok
Na całe szczęście nie wybuchłam, ale właścicielowi zwróciłam uwagę, że pies powinien być na smyczy. Boje się obcych psów...
Na szczęscie teraz usnęła i liczę, że pośpi minimum 2godz.

, ładniejsze drewniane
, ja też z utęsknieniem czekam, na nowe meble w salonie i ławę, ale dopóki Wojtuś z uwielbieniem po wszystkim maluje i ogólnie niszczy to się jeszcze wstrzymam z tym co mam
Wojciu kima, a ja miałam plan wziąć się za sprzątanie, ale się tak zmordowałam na spacerze, że tera nie mam siły
;-)
to wogule jak lunatyk bym chodzila, bo tak jak pisze Elmaluszek to srodek nocy
z tych mebli co ty chcesz to lepsze bez niebiseskiego ;-)
Mnie też padł komp, tyle że w pracy...
Najpierw mi ze dwa razy wywaliło na jakiś "blue screen", ale jakoś zalogowałam się z powrotem. Dobrze że mi podpowiedzieli żeby jakieś ważne rzeczy sobie przerzucić z dysku lokalnego na sieciowy - zdążyłam ze zdjęciami....:-) I wywaliło na amen - ile razy próbuję się zalogować od razu pada.
Teraz usiadłam sobie do kompa kolegi którego akurat nie ma, to przynajmniej do końca dnia się nudzić nie będę...
A komputerowiec będzie dopiero w poniedziałek. Mam nadzieję że to jednak nic poważnego.:-(
Pewnie i tak się skończy na tym sosnowym, bo faktycznie bardziej pasuje i o inne efekty kolorystyczne nie trzeba się martwić, ale podoba mi się niebieski.;-)Wydaje mi się bardziej dla dziecka, bo ten sosnowy to taki "dorosły" jest.

, faktycznie jest mała mądralińska
i umię mnie podejść, jak czasami jej na coś nie pozwalam lub nie chce wziąźć na ręcę, to podejdzie do mnie stanie obok spojrzy do góry , zrobi maślane oczy (jak ten kot w shreku, pamiętacie?
) i powie "pjooosiee" z naciskiem na "siee":-)
Szkoda, ze tak malutki...