Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wiem czy dałabym radę, ale może Natka taka inteligentna dlatego.;-) Weronikę karmiłam jeszcze jak miała 1 i 3 miesiące, ale niestety ona potrafiła wisieć na cycu 24 godziny na dobę i mi kręgosłup zupełnie zrujnowała. No a do tego zaczęła mnie gryźć i był koniec. Magda za to cyca odrzuciła po prawie 3 miechach.:-(Za mało mleczka było.
No i Agik mówi prawdę - Ty się będziesz zamartwiać a Wiki będzie to mieć w nosie. Taka kolej rzeczy i taki nasz matczyny los.
Musisz przetrwać a wakacje będą super udane.
;-)). Teraz miałam propozycję na mleko dla dzieci Candia i na Morlinki.

;-);-);-)
, wczoraj swoje dołozyła teściowa
(kto i po co wymyślił to stworzenie
), Laura działa mi na nerwy własnie powinnam uczyc ją sikania na nocnik bo znowu jest ciepło ale nie chce mi się, nawet na drugi spacer nie ide bo siły nie mam
. Mąż schodzi mi z drogi, wczoraj spytał czy okres mam że jestem jak osa, fajnie by było bo wiedziałabym od czego ten nastrój a tak pojecia nie mam
. Byle do soboty przyjedzie moja mamcia i znowu wszystko wróci do normy (mam nadzieję).
.
Jesli jest inaczej to chetnie pomoge.
Nie czuj sie jak wyrodna matka, to normalne ze musisz czasem spedzic czas bez malutkiej dla wlasnej rownowagi psychicznej 

Jedyne czego mozesz sie spodziewac po powrocie to ze Wiki bedzie rozpuszczony przez zapatrzona w nia gromadke dziadkow, cioc itd. :-) Ja tez mysle jak Agik-mala pewnie nawet nie zauwazy ze Cie nie ma :-)
Ale i tak tydzień nam się pokrywa więc zapraszamy do Ustki na spotkanko, jak planowaliśmy.