Olla
Melowa mamusia:)
Amelciu!Wszystkiego najcudowniejszego kruszynko :***************
Padam ...biegunki nawrot,nie wiem co jest grane,widocznie organizm jeszcze sie nie oczyscil.No nic,grunt ze humor i apetyt dopisuje.
Jejku,takam zmenczonam ze nie wiem co pisac,chyba najlepiej zrobie jak walne sie spac.
Caluski dla Was a najwieksze dla soleniznaki!
Stttoooooo laaat,stoooo laaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pelna piersia wyryczawszy spadam....
Padam ...biegunki nawrot,nie wiem co jest grane,widocznie organizm jeszcze sie nie oczyscil.No nic,grunt ze humor i apetyt dopisuje.
Jejku,takam zmenczonam ze nie wiem co pisac,chyba najlepiej zrobie jak walne sie spac.
Caluski dla Was a najwieksze dla soleniznaki!
Stttoooooo laaat,stoooo laaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pelna piersia wyryczawszy spadam....
szalony trochę ;-) jutro impreza firmowo - rodzinna z Maćka pracy (w skansenie), w niedzielę goście goście urodzinowi ;-) a gdzie jeszcze przygotowania do wtorkowego wyjazdu
pranie, pakowanie, prasowanie ... ale będę miała co odpoczywać ;-)
ciekawe kiedy zażyczy sobie karnet na cały sezon
. Myślałam o kupnie samego materaca a dopiero za jakiś czas łóżka, no bo z łóżka to boję się żeby nie spadła, strasznie się wierci w nocy. I wiecie co, wczoraj szukałam dla młodej fotelika takiego małego i natrafiłam na taką kanapę dla dzieci
Teraz trochę sprzedałam ją dziadkom na dół.

i gąbka po prostu odparzała sie od podłogi i spodnia część była mokra
także odradzam
-@ brak,a mam taka werwe do sprzatania