reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Amelciu!Wszystkiego najcudowniejszego kruszynko :***************

Padam ...biegunki nawrot,nie wiem co jest grane,widocznie organizm jeszcze sie nie oczyscil.No nic,grunt ze humor i apetyt dopisuje.
Jejku,takam zmenczonam ze nie wiem co pisac,chyba najlepiej zrobie jak walne sie spac.

Caluski dla Was a najwieksze dla soleniznaki!
Stttoooooo laaat,stoooo laaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pelna piersia wyryczawszy spadam....:P

reklama
669159mp1s3xap4d.gif

Amelciu sto lat kochana Murmelciu !!!

już prawie weekeeeend :tak: szalony trochę ;-) jutro impreza firmowo - rodzinna z Maćka pracy (w skansenie), w niedzielę goście goście urodzinowi ;-) a gdzie jeszcze przygotowania do wtorkowego wyjazdu :eek: pranie, pakowanie, prasowanie ... ale będę miała co odpoczywać ;-)

wczoraj byliśmy rodzinnie na żużlu ;-) no, mogę już śmiało napisać, że mamy małego kibica :-D ciekawe kiedy zażyczy sobie karnet na cały sezon :-D cieszył się jak junorzy jeździli :tak: w dodatku były to normalne zawody, więc czterech na raz jeździło (a nie jak dwa tygodnie temu - jeden jedyny Protas ;-) ) i były taśmy i nawet upadki (a się zdziwił młodzian jak jeden junior upadł :-D krzyknął do mnie "ooooo mama pan bam" i z ciekawością poleciał do bandy ;-) taaaa... co się dziwić, Anto genetycznie obciażony, miejsce na Wrocłaskiej 69 będzie swoje mieć ;-)

Hejka:-)

piekny dzionek za oknem:tak:

Wlasnie wychodze zapisac sie na wrzesniowa sesje do collegeu:-)
Lekko nie bedzie ale mam dosyc bezczynnosci a do pracy byle jakiej ja nie wracam...
napisze pozniej co i jak !
Buziaki!!

Dziewczyny chciałam Natalii kupić już niedługo osobne łóżko:tak:, żeby już nie spała z nami. Łóżeczko odpada jest tylko do zabawy i nie ma mowy o spaniu w nim:-p. Myślałam o kupnie samego materaca a dopiero za jakiś czas łóżka, no bo z łóżka to boję się żeby nie spadła, strasznie się wierci w nocy. I wiecie co, wczoraj szukałam dla młodej fotelika takiego małego i natrafiłam na taką kanapę dla dzieci
Rozkładana kanapa JUNIOR NEXT na prezent, wybór (647579653) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myślicie? wydaję mi się fajne bo może służyć zarówno do bawienia jak i do spania i zajmuję nie dużo miejsca gdy się złoży na dzień czego nie da się zrobić z materacem. Ale nie wiem jak to jest z tą pianką czy oparcie się nie wygnie jeśli tam nie ma wzmocnienia. A może miałyście styczność z taką kanapą lub w sklepie gdzieś widziałyście?

Gigeros no to Anto ma fajne hobby:-):-). No i to "bam" super
Olla colege, pewnie że tak. Zazdroszczę chęci nauki. Też bym może chciała ale brak zapału. Ja lubię matematykę. A Ty na jaki kierunek się zapisałaś?
Zdrówka Olla

Kurczę nie mam weny nie wiem co pisać może wieczorem coś napiszę. Natalia cd. choroby, bidula męczy się z katarem.:no: Teraz trochę sprzedałam ją dziadkom na dół.

Aniajw, kanapka fajna, choć ja nie lubię tak rozkładanych kanap. Ale prezentuje się bardzo ładnie i chyba spełni swe zadanie - tzn. Nati nie zleci z niej na pewno.:-D I na pewno będzie lepsza niż materac.:tak:Nie doczytałam tylko co tam jest w środku, ale jeśli piszesz że pianka (i sądząc po cenie tak właśnie jest), to nie wróżę bardzo długiego użytkowania. Moja poprzednia sofa było właśnie na piance i siedzisko po ok. 3 latach użytkowania było już tak "udeptane" że zaczynało opadać. W końcu jak się siedziało to czuło się w tyłku wszystkie deski pod spodem, a mój Mąż, który spał z brzegu, czyli na tej części, prawie spadał z łóżka, bo zrobił się taki spadek. :baffled:

aniajw wklejałam Ci jakiś czas temu fotelik, który mamy - z tej samej serii co kanapa. Powiem szczerze, nie kupiłabym czegoś takiego do spania :no: To zwykła, przyznam, że dośc twarda, pianka, ale ja na czymś takim nie chciałabym spac - nie mówiąc o dziecku. Nie umywa się do materaca :no: Myślę, że kręgosłupy naszych maluszków wymagają czegoś porządniejszego :tak:
Jako coś do posiedzenia, pobawienia się itp. to ok :tak: Tylko nie oczekuj dużej trwałości - zwłaszcza, jeśli myślisz o "przysiądnięciu się" ;-) Tego naprawdę nie można nazwac meblem :sorry:

Weny brak. Zdycham z niewyspania :baffled:

Hej!!!

aniajw ja miałam taki fotel do spania i przyznam, że często stał niezłożony :zawstydzona/y: i gąbka po prostu odparzała sie od podłogi i spodnia część była mokra :angry: także odradzam

Ja dziś idę na bal ;-) nawet się jeszcze w sukienkę mieszczę ;-) dobrze, że jest odcinana pod biustem ;-):-D oczywiście nie mam co zrobić z dziećmi, więc Maks idzie jako moja osoba towarzysząca ;-) mam nadzieję, że mi nie narobi wstydu :sorry2:
Oczywiście żeby za dobrze nie było to okazało się, że żelazko nie działa, a ja nie mam wyprasowanej sukienki :baffled:

Olla super, że chcesz coś robić :tak: ciekawa jestem co tam konkretnie zaplanowałaś :sorry2:

Dobra uciekam, bo jeszcze pazurki zrobić trzeba i fryzurę ułożyć jakąś ;-)

u nas pogoda nadal do Bani zimno popaduje:wściekła/y:-@ brak,a mam taka werwe do sprzatania :tak:wysprzatane na jutrzejsze urodzinki Mikusia (rowerek dzisiaj przyszedł -jest ok, ale myslałam ze jest troszeczke wiekszy ),wkur.... sie na M i posprzatalam w samochodzie nawet go umyłam bo sie doprosic nie mogłam.

Aniajw-Musze Ci powiedziec, ze jakis czas temu juz go ogladalam i tez mi wpadl w oko.Ale chyba trzeba brac pod uwage zdanie tych co mieli i sprawdzili:tak:

Jolka-udanej zabawy,Maksiwi rowniez:tak:

Gingeros-byłam raz na żużlu i " powiem " Ci- byłam zachwycona ( prawie 3 lata temu Mikus był w brzuszku ( ale jeszcze o nim nie miałam pojecia)frajda na maxa i wisz co chyba sie wybierzemy,M szef jest fanem raczej fanatykiem i to on nas namowił a raczej zmusil -podsumowal to taj -to jest spotkanie integracyjne i nie macie wyboru:-D.A dla Antonka to tez super frajda bo cos sie dzieje,super hobby:tak:

reklama
Ale mnie rozwala ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Błagam niech juz będzie ciepło...​

Moja dziewczynka już dużo mówi pełnymi zdaniami... Codziennie mnie zaskakuje i wzrusza niesamowicie... Dziś wieczorem po kąpieli tato kładzie ją do łóżeczka i mówi dobranoc, a ona mu na to dobranoc tatusiu, on mówi buzi, ona mu nastawia czółko, dostaje buziaka i mówi "dziękuję". Do tej pory łezki ze wzruszenia ciekną...​

A dwa lata temu jeszcze w brzuszku siedziała.​

Widzę że nie tylko ja weny nie mam... czy to ta pogoda:crazy:

Olla jak Amelusia dzisiaj? No i pisz koniecznie co tam sobie wymyśliłaś z tym collegem.​

Gingeros udanej imprezki w skansenie. Brzmi fajnie, tylko pogoda nie dopisuje...​

Aniajw kanapa wyglądem fajna.... ale nie spisze się do spania:no:. Mam coś podobnego z IKEI. Raz na pół roku można się na tym przespać, nie częściej.​

Joluś wystrzałowej imprezy!!!! Baw się świetnie!!!​

Gusia udanej jutrzejszej imprezy Mikołajka.​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry