Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chyba od tej pory ino torty z owocowym posmakiem będą zamawiane.
A teraz towarzystwo mi popadało po tym wielce intensywnym dniu.;-)Babcia zasnęłam Tata chrapie i właśnie przed chwilą Magda się przewróciła na bok po całym dniu niespania.
Weronika ogląda bajki a ja mam czas dla siebie, hurrrrraaaaa!!! Tylko pierwszy dzień odpieluchowania się wściekł, bo pół dnia był spacer, potem obiad i tort a teraz spanie już obawiam się na noc. No nic, jutro ma lać podobno cały dzień, więc może jutro zaczniemy...
. Jak zwykle jesteście niezawodne. Jutro do 15tej mam do nich dzwonić.
nio ale moze temu, ze ja szkole srednia w US robilam...
I dalej mysle, ze jest latwy jak budowa cepa -bo tak go poprostu wspominam... Jakos mi sie wydaje, ze jak zaczniesz sie go uczyc - to juz pojdzie szybciutko. 

(jaja sobie robie teraz) bo takie rzeczy mnie nie ruszaja - nie mysle by to bylo akurat wyznacznikiem szczescia w zyciu. 

Bo TOFEL jest z mysla o Imigrantach wlasnie napisany jak sama wiesz.
, 
I nie ma to zabrzmieć złośliwie, wiesz że Cię lubię :-)
Dzisiaj test sklada sie z 4 czesci: listening, speaking, writing i reading. Wiesz Anitko cenie ze jestes szczera ale czasami twoj brak wrazliwosci i delikatnosci mnie dobija. Jesli czujesz sie az tak doswiadczona w zdawaniu amerykanskich egzaminow to moglabys doradzic na czym sie skupic i co jest wazne lub mniej wazne...a nie sugerowac ze to test dla debili...bo nie jest, juz to pisalam.