Esia
Fanka BB :)
Jeszcze raz dzięki - i jeszcze wciąż proszę o kciuki 
Piotruś po 2h drzemce (dla mnie nerwowej, bo co kwadrans zaglądałam sprawdzać, czy wszystko ok) wstał jak nowy człowiek
Wprawdzie temperatura wciąż w okolicach 37,3-4 ale humor normalny, żwawość normalna, nawet apetyt miał. No wielkie uff... Ale i tak obserwuję bacznie, zobaczymy co będzie jutro - w razie czego, pediatra przygotowana na wizytę 
Stresujący to był dzień
Chyba wreszcie spełnię groźby i położę się wcześniej ;-)
Wszystko przeczytałam, ale nie mam siły już odpisywać - więc ogólnie, wielkie buziaki dla wszystkich :*

Piotruś po 2h drzemce (dla mnie nerwowej, bo co kwadrans zaglądałam sprawdzać, czy wszystko ok) wstał jak nowy człowiek
Wprawdzie temperatura wciąż w okolicach 37,3-4 ale humor normalny, żwawość normalna, nawet apetyt miał. No wielkie uff... Ale i tak obserwuję bacznie, zobaczymy co będzie jutro - w razie czego, pediatra przygotowana na wizytę 
Stresujący to był dzień
Chyba wreszcie spełnię groźby i położę się wcześniej ;-)Wszystko przeczytałam, ale nie mam siły już odpisywać - więc ogólnie, wielkie buziaki dla wszystkich :*
bo ja w jedna ona w druga.Podziwiam odwage.Ja ciagle pitole ze pojde na wyrwanie(mam wszystkie osemki poza lukiem i stad te moje infekcje)a potem szukam byle powodu co by dentyste ominąc
Wiec potrzymajcie jeszcze te kciuki troszku pliiiiiiiiiissssss
Potrafi lezec ze mna w lozku od 20.30 i niby spi.Ale za kazdym razem jak ja probuje wyjsc to ona juz jak surykatka i gotowa do wyjscia ze mna.Ostatnio sie poddalam po polnocy,wlaczylam lampke i uczylam sie testow na prawko bo chyba ranek by mnie zastal jakbym tak czekala
A po calym dniu nie mam sily sie po nocach uczyc.Nie wspomne ze egzamin mam za 3 tygodnie

Wylaszczyłaś się i teraz będziesz szyku zadawać na plaży.;-)Przyjedziecie do mnie z Esią - jedna chudzina, druga chudzina i ja będę za tego wieloryba na plaży robić???